Thriller la Cupa Mondiala! Croatia, pentru a treia oara la rand în prelungiri în Rusia. Record egalat al competitiei

Drumul spre finala Cupei Mondiale nu este deloc usor, dar pentru nationala Croatiei el a fost cu adevarat teribil. In semifinala cu Anglia, disputata

Mitica isi trage salariu de vedeta
Zenit confirma transferul lui Arsavin la Arsenal

Drumul spre finala Cupei Mondiale nu este deloc usor, dar pentru nationala Croatiei el a fost cu adevarat teribil. In semifinala cu Anglia, disputata la Moscova, echipa antrenata de Zlatko Dalic a ajuns pentru a treia oara la rand in prelungiri, un record egalat al competitiei.

Singura echipa care s-a mai aflat intr-o asemenea situatie a fost, ca o ironie, chiar Anglia, in 1990. In urma cu 28 de ani, englezii au eliminat Belgia (1-0) si Camerun (3-2), dupa prelungiri, apoi au fost eliminati in semifinale de viitoarea campioana, Germania, la loviturile de departajare.

La actuala editie, Croatia a ajuns in penultimul act dupa ce a trecut la loviturile de departajare atat de Danemarca, in optimi, cat si de Rusia. Cu Anglia nu a mai fost nevoie de executiile de la 11 metri, pentru ca Mario Mandzukic a marcat golul calificarii in minutul 109. De altfel, la Mondialul din Rusia, a fost singurul meci care, odata ajuns in prelungiri, nu a fost decis la loviturile de departajare, asa cum s-a intamplat in precedentele patru.

COMENTARII

DISQUS: 0