Tenis: 5 romance pe tabloul principal la BRD Bucuresti Open

5 jucatoare din Romania — Mihaela Buzarnescu, Irina Begu, Sorana Cirstea, Monica Niculescu si Ana Bogdan, au fost acceptate pe tabloul principal al BR

Dinamo nu vrea sa se desparta de Danciulescu
Poli Iasi respira

5 jucatoare din Romania — Mihaela Buzarnescu, Irina Begu, Sorana Cirstea, Monica Niculescu si Ana Bogdan, au fost acceptate pe tabloul principal al BRD Bucuresti Open, turneul de tenis WTA International gazduit, ca in fiecare vara, de Arenele BNR.
Cu exceptia liderului WTA, Simona Halep, cele mai bune si mai in forma jucatoare ale momentului din Romania sunt pe tablou, inclusiv pe dubla campioana de anul trecut, Irina Begu. Fiind prezente componentele de baza ale echipei de Fed Cup a Romaniei, aceasta editie aniversara, a V-a, se anunta una foarte puternica si atractiva.
De fapt, intreg turneul se anunta echilibrat, pentru ca mai participa Anastasia Sevastova, dar jucatoare de Top 20, precum iberica Carla Suarez Navarro si italianca Sarra Errani, ambele foste in Top 10 WTA, precum si pe fosta castigatoare a turneului, Anna Karolina Schmiedlova.
Turneul BRD Bucuresti Open se desfasoara in perioada 16-22 iulie. Anul trecut, titlul la simplu a fost castigat de Irina Begu, iar la dublu de perechea Begu/Raluca Olaru.

COMENTARII

DISQUS: 0