Popa ramane pe pozitii, Poli asteapta Consiliul de administratie

Popa ramane pe pozitii, Poli asteapta Consiliul de administratie

Sorin Boca, presedintele lui Poli Iasi, a raspuns la cererile lui Ionut Popa, care declarase ca este foarte aproape de a-si da demisia de la Poli; Boca a afirmat ca nu a luat in calcul o alta varianta pentru postul de antrenor in afara de Ionut Popa, sperand ca problemele se vor rezolva. "Am discutat cu domnul Popa si mi-a spus ca sunt sanse mici sa mai continue. Stiu care sunt doleantele sale, dar nu pot sa-i promit nimic pana cand nu are loc sedinta Consiliului de Administratie", a declarat Boca.
"Deocamdata, nu am cautat o alta varianta pentru postul de antrenor, pentru ca domnul Popa mai are contract cu noi un an si jumatate. Eu continui sa fiu optimist si sa cred ca toate

Bergodi va semna azi cu Poli Iasi
Tenis: Romania a ratat calificarea in play-off-ul Fed Cup

problemele se vor rezolva in cel mai scurt timp", a mai precizat oficialul.
Tehnicianul Ionut Popa a declarat ieri ca va continua ca antrenor al formatiei Poli Iasi si in retur doar in cazul in care se vor rezolva problemele financiare ale clubului. "Daca nu se rezolva problema financiara, nu mai vin la Poli Iasi! Sper ca dupa sedinta Consiliului de Administratie, care ar trebui sa aiba loc in aceasta saptamana, sa se rezolve problema banilor si sa ne apucam de treaba. Vreau sa se achite toate datoriile si sa se asigure 700.000 de euro pentru a putea incepe pregatirile. Daca nu, asta e, stau pe tusa pana la finalul campionatului", a spus Popa.

COMENTARII

DISQUS: