Victor Ponta sare in apararea primarului PSD, care l-a SFIDAT pe Liviu Dragnea: PSD se poate elibera

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, saluta gestul primarului care a semnat petitia ”Fara penali in functii publice” si care l-a sfidat atfel pe Liviu D

Presedintele SUA, Barack Obama, a sosit in Argentina dupa o vizita istorica in Cuba
Omerta

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, saluta gestul primarului care a semnat petitia ”Fara penali in functii publice” si care l-a sfidat atfel pe Liviu Dragnea. Ponta considera ca mai exista sanse ca PSD sa se elibereze de sub dominatia lui Dragnea si a oamenilor din jurul sau.

“Am spus si imi mentin declaratia, in sensul in care cred ca PSD are oameni foarte valorosi, cred ca putem sa punem in orice moment, daca prin Coalitie se hotaraste lucrul asta, prin votul in Parlament, putem sa numim in orice moment un alt presedinte al Camerei Deputatilor. Eu cred ca pentru partid, pentru noi toti si pentru partid in special, plecarea, inlocuirea, cum vreti sa ii spuneti, cred ca ar fi un lucru care ar ajuta foarte mult partidul. Dar este o parere personala”, a afirmat Fanut Costea.

In PSD mai exista oameni care nu se lasa cumparati sau speriati de Dragnea – daca insa ei vor fi acoperiti de gasca de hoti si politruci care formeaza “Curtea de la Scrovistea” tot Partidul va fi blamat si sanctionat la vot!

Eu nu mai cred ca PSD se poate elibera din captivitatea Grupului Infractional de la Teldrum/ pentru toti oamenii dezamagiti care insa mai au onoare si speranta am construit ca alternativa #ProRomania ! Sunt convins ca multi vor avea curaj si incredere sa vina alaturi de noi.”, scrie Victor Ponta, pe pagina personala de Facebook.

COMENTARII

DISQUS: 0