Ultimele 11 minute de cosmar ale zborului 4U9525. Pasagerii urlau, iar pilotul striga la copilotul Andreas Lubitz: „Deschide naibii usa!“

Ultimele 11 minute de cosmar ale zborului 4U9525. Pasagerii urlau, iar pilotul striga la copilotul Andreas Lubitz: „Deschide naibii usa!“

„Deschide naibii usa!” urla capitanulul avionului Airbus A320 prabusit marti in Franta de copilotul Andreas Lubitz care se presupune ca a provocat in mod deliberat accidentul aviatic care a dus la moartea a 150 de oameni. In timp ce comandantul incerca sa sparga usa cabinei cu un topor, pasagerii urlau potrivit ultimelor minute ale inregistrarilor de zbor ascultate cotidianul „Bild”.

Joe Biden denunta in Parlamentul din Kiev ocuparea teritoriului suveran al Ucrainei de catre Rusia
SUA reusesc sa impuna un ACORD de pace in LIBIA

Comandantul Airbusului A320 al companiei Germanwings a urlat la copilotul Andreas Lubitz, suspectat de a fi prabusit in mod deliberat avionul cu 150 de persoane la bord in Alpii francezi, „deschide naibii usa" cabinei de pilotaj, in timp ce pasagerii urlau cu cateva minute inainte de catastrofa, potrivit inregistrarilor de zbor ascultate cotidianul „Bild“, citate de AFP.

Datele inregistratorului fonic recuperat la locul prabusirii avionului in sud-estul Frantei, evocate deja joi de procurorul din Marsilia, aratau cum copilotul Andreas Lubitz a blocat usa cabinei de pilotaj dupa iesirea momentana a comandantului de bord, inainte de a precipita avionul spre sol.

Potrivit editiei duminicale a cotidianului german „Bild”, care afirma ca a ascultat aceste inregistrari, primele 20 de minute de zbor au fost o ocazie de schimburi banale intre pilotiul Patrick Sondheimer si copilotul Andreas Lubitz.

COMENTARII

DISQUS: