Tudorel Toader, decizie de ULTIMA ORA cu privire la detinuti. Ce date solicita Administratiei Nationale a Penitenciarelor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, miercuri, ca a solicitat Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP) sa-i comunice o serie de dat

In arena
Un complot pentru imbecilizarea romanilor ?

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, miercuri, ca a solicitat Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP) sa-i comunice o serie de date privind posibilitatile de valorificare a fortei de munca in cazul detinutilor.

„In vederea unei mai bune reintegrari sociale, precum si a valorificarii potentialului uman existent in penitenciare, de la Administratia Nationala a Penitenciarelor am solicitat urmatoarele: numarul detinutilor apti de munca; disponibilitatea acestora de a munci in afara penitenciarelor; domeniile in care acestia sunt pregatiti sa munceasca; repartitia pe fiecare penitenciar. Ulterior, in conditiile legii, pe baza unui contract de prestari servicii, detinutii vor putea presta diferite activitati lucrative”, a scris Toader pe pagina sa de Facebook.

Potrivit acestuia, se va asigura suplimentarea schemei cu personalul necesar pentru supravegherea detinutilor care vor opta sa munceasca.

COMENTARII

DISQUS: 0