Tariceanu, acuzatii grave la adresa protestatarilor: Unii sunt manevrati din strainatate, altii sunt neinformati

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a lansat o noua serie de acuzatii la adresa protestatarilor rezist. Pe langa cetatenii onesti care ies in st

Iesiri
NIMIC NU ESTE MAI IMPREVIZIBIL DECAT TRECUTUL

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a lansat o noua serie de acuzatii la adresa protestatarilor rezist.

Pe langa cetatenii onesti care ies in strada la protestele impotriva coalitiei de guvernare, sunt si unii neinformati sau manevrati din strainatate, a acuzat, la Antena 3, presedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu.

„Problema e ca cei care sunt mai galagiosi nu vor sa accepte rezultatul alegerilor. Iesirea oamenilor in strada ne duce la concluzia ca aceste demersuri, unii sunt poate curati in ceea ce fac, dar sunt unii care sunt manevrati din strainatate. Au fost invatati cum sa procedeze la mitinguri, cum sa provoace jandarmii. (…) Unii participa fara sa stie. Altceva in afara de pagina de Facebook nu citesc, li se pare adevarul absolut si asa dau curs unor astfel de demersuri. Retelele de socializare joaca un rol foarte prost in ceea ce inseamna informarea. Nu numai la noi, din pacate, ci si in alte tari”, a declarat Tariceanu, citat de aktual24.ro.

Liderul ALDE l-a acuzat presedintele Klaus Iohannis ca a avut un rol de jucat in divizarea societatii.

„Sper ca toate aceste modificari, care nu sunt suficiente, sa mai ajute Romania in revenirea la normalitate. In momentul de fata este o fractura uriasa. Presedintele aici ar fi avut un rol de jucat, dar ma intreb daca mai poate sa joace un astfel de rol, deoarece vin alegerile anul viitor. Nu putem lasa societatea sa ramana fracturata in acest fel”, a afirmat Tariceanu.

Sursa: epochtimes-romania.com

COMENTARII

DISQUS: 0