Soribel Feliz, administratorul programului Summer Work Travel, va invita la un webchat despre cum puteti lucra in vacanta de vara in Statele Unite

Soribel Feliz, administratorul programului Summer Work Travel, va invita la un webchat despre cum puteti lucra in vacanta de vara in Statele Unite

Esti student si vrei sa lucrezi la vara in Statele Unite? Esti interesat sa calatoresti si sa muncesti in perioada vacantei de vara, dar si sa ai parte de o experienta culturala si turistica in Statele Unite? Soribel Feliz, vice-consul al Ambasadei SUA si administratorul programului Summer Work and Travel, te invita la o discutie pe Facebook despre programul Summer Work Travel 2015.

O idee pentru Romania. Confiscarea averilor de la marii infractori: cum fac americanii!
Targul

Discutia va avea loc vineri, 6 februarie 2015, intre 15:00 si 16:00. Puteti transmite intrebarile pe pagina de Facebook a Ambasadei SUA https://www.facebook.com/bucharest.usembassy incepand de astazi.
Webchat-ul este deschis studentilor la zi, romani si straini, inscrisi la facultati acreditate. Intrebarile pot fi puse in romana si engleza.

Programul Summer Work Travel ofera studentilor inscrisi la cursuri universitare de zi oportunitatea de a lucra si calatori in Statele Unite ale Americii, in perioada vacantei de vara. Din 2000 pana acum peste 40.000 de studenti romani au participat la acest program  ce se desfasoara anual. Cu peste 5.000 de participanti in 2014, Summer Work Travel este cel mai mare program de schimburi culturale. El permite studentilor sa economiseasca bani, sa viziteze SUA si sa traiasca alaturi de cetateni americani si de studenti din alte tari. Ei obtin astfel o imagine nefiltrata a Statelor Unite, pot lega prietenii sau se pot indragosti de locurile unde calatoresc.

Studentii inscrisi la cursuri de zi la institutii acreditate din alte tari decat SUA pot veni in Statele Unite pentru a-si impartasi cultura si ideile cu persoane din SUA prin intermediul programelor temporare de munca si vizitare.

Programul Vizitatori pentru Schimb de Experienta promoveaza intelegerea la nivel global prin schimburi educationale si culturale. Toti vizitatorii veniti in SUA pentru schimb de experienta trebuie sa revina in tara de resedinta la incheierea programului pentru a impartasi experienta dobandita cu alte persoane.
Informatii detaliate despre program pot fi gasite pe site-ul Ambasadei SUA (http://romania.usembassy.gov/vize/summer_work.html) si la http://j1visa.state.gov/programs/summer-work-travel/.

Va invitam cu drag sa deveniti prietenii nostri pe pagina de Facebook a Ambasadei SUA!
 
Public Diplomacy – Press Office
U.S. Embassy-Bucharest
Tel: 004(0) 21 200 3698
Fax: 004(0) 21 2 00 3723
Website: http://romania.usembassy.gov/

COMENTARII

DISQUS: 0