Ziua zero pentru Elan Schwartzenberg! Astazi judecatorii vor decide soarta omului de afaceri

Tribunalul Bucuresti hotaraste daca ii revoca sau nu lui Elan Schwartzenberg arestul preventiv, transmite Realitatea TV. Tribunalul Bucuresti hotarast

EVALUARE NATIONALA 2012: Baremul la Romana NU SE SCHIMBA, a anuntat ministrul interimar al Educatiei
Dan Voiculescu contesta DIN NOU controlul judiciar la care e supus

Tribunalul Bucuresti hotaraste daca ii revoca sau nu lui Elan Schwartzenberg arestul preventiv, transmite Realitatea TV. Tribunalul Bucuresti hotaraste daca ii revoca sau nu omului de afaceri arestul preventiv. Miza este una uriasa, pentru ca, in baza masurii preventive data in lipsa, Schwartzenberg a fost dat in urmarire internationala, iar daca scapa de arest poate reveni oricand in tara.

Omul de afaceri afla astazi daca magistratii ii revoca arestul preventiv, in baza caruia a fost dat in urmarire. Elan Schwartzenberg a fost arestat in lipsa in anul 2016. Este acuzat de procurorii romani ca l-ar fi sprijinit pe imul de afaceri Abraham Morgenstern sa-i dea mita lui Radu Mazare 175.000 euro. In schimbul acestor bani, omul de afaceri urmarea sa obtina un contract care viza construirea unui cartier social in Constanta. Cei doi au fost trimisi in judecata in dosare diferite, iar de curand cei doi au fost achitati pentru aceasta acuzatie. Acum avocatul lui Schwartzenberg sustine ca masura arestului in lipsa nu se mai justifica dupa ce autorii faptelor au fost achitati. Daca judecatorii accepta aceasta solicitare, Schwartzenberg se va putea intoarce in Romania fara probleme.

COMENTARII

DISQUS: 0