XEROX face angajari – Peste 400 de locuri de munca disponibile

XEROX face angajari – Peste 400 de locuri de munca disponibile

Astfel, pentru noul birou din Bucuresti, aflat in cladirea Multigalaxy II, vor fi recrutate peste 140 de persoane. Acestea se vor alatura celor 250 de angajati deja existenti in primul birou al companiei, deschis pe piata locala inca din anul 1968 si dedicat diviziei de echipamente, tehnologie si servicii de management al documentelor si flotelor de birou.

Basescu: Guvernul sa gaseasca solutii de diminuare a imprumuturilor
Alegeri parlamentare: O data cu lasarea serii, USL a lansat Operatiunea „AUTOTURISMUL”

„Profilurile pentru care recrutam in momentul de fata vizeaza atat tinerii fara experienta, cat si seniorii din domenii precum: servicii de resurse umane, IT, servicii financiare si de relatii cu clientii”, a precizat Florentina Vasiliu, HR Manager, Xerox Business Services Romania.

Totodata, candidatii trebuie sa aiba anumite abilitati tehnice specifice si sa cunoasca o limba straina, in special engleza, italania sau germana, scrie Capital.

“Aceasta este o foarte buna oportunitate pentru tinerii vorbitori de limbi straine, care detint cunostinte de utilizare a calculatorului si pentru profesionistii cu experienta administrativa care isi doresc mai mult de la cariera lor”, a mai spus Florentina Vasiului.

“In momentul de fata suntem in mod special interesati de vorbitori de limba germana pentru servicii de suport IT in noul nostrum sediu din Bucuresti”, a conchis aceasta.

Xerox a recrutat deja 200 de specialisti pentru Centrul de Servicii Partajade din Iasi (XSSC) si urmeaza sa completeze echipa cu inca 300 de persoane pana la finele anului 2013.

COMENTARII

DISQUS: