Voinescu: Boc e pregatit sa conduca un partid mare, iar Blaga un partid mic si viguros

Voinescu: Boc e pregatit sa conduca un partid mare, iar Blaga un partid mic si viguros

Deputatul PDL Sever Voinescu spune ca, din punctul sau de vedere, Emil Boc este optiunea "corecta" pentru partid, deoarece acesta e capabil sa conduca o formatiune mare, in timp ce Vasile Blaga are un stil de leadership caracteristic unui "partid mic si viguros".

Ce salariu are Isarescu
Procurorii au pus sechestru pe averea lui Marian Vanghelie si a Oanei Mizil. Avocat: Exista suspiciunea unui presupus prejudiciu

"Nu cred foarte tare in posibilitatea ca domnul Blaga sa castige alegerile din PDL. Eu cred ca domnul Boc va castiga alegerile, are prima sansa si domnul Boc mi se pare ca este optiunea corecta. Emil Boc mi se pare mai pregatit sa conduca un partid mare, pentru ca e o mare diferenta intre a conduce un partid de 7% si unul de 35-40%. Daca stilul de leadership al domnului Blaga e mai degraba propriu unui partid mic si viguros, stilul de conducere al domnului Boc mi se pare mai propriu unui partid mare, in care coexista foarte multe opinii, diverse adesea, un partid legat de realitate si de societate", a declarat Voinescu, la RFI. "Emil Boc mi se pare ca este optiunea corecta. El garanteaza conservarea unui tip de parteneriat cu presedintele Traian Basescu, un parteneriat esential pentru PDL. Nu-mi pot imagina evolutia viitoare a PDL in afara acestui parteneriat", mai spune deputatul.

COMENTARII

DISQUS: