Vicepresedintele PNL: Trebuie inceaput demersul unei noi suspendari a lui Traian Basescu

Vicepresedintele PNL: Trebuie inceaput demersul unei noi suspendari a lui Traian Basescu

 Vicepresedintele PNL Sorin Frunzaverde a declarat, luni, ca presedintele Traian Basescu a redevenit arogant din cauza USL si ca este cazul demararii unei noi proceduri de suspendare din functie a sefului statului, potrivit Mediafax.

Scandal in Camera pe tema desemnarii unui nou judecator la CCR
Un nou atac cibernetic la adresa Romaniei

"In legatura cu, in general, starea transporturilor din Romania si a companiei CFR Marfa nu cred ca Traian Basescu trebuie sa faca aprecieri. El, fie singur, fie prin interpusi, a gestionat in jur de 10 ani acest domeniu. In urma acestei gestiuni, transporturile reprezinta astazi cel mai ramas in urma domeniu din Romania.

Consider insa ca in primul rand trebuie spus altceva in legatura cu afirmatiile lui Basescu. Traian Basescu a redevenit arogant. Da din nou sfaturi, dupa ce a condus aproape 9 ani dezastruos Romania", a sustinut Frunzaverde.

Acesta a explicat ca exista motive suficiente pentru o noua suspendare si ca nu se poate coabita cu presedintele.

"Cred ca USL, evident pe cale parlamentara, chiar si intr-o sesiune speciala, trebuie sa inceapa demersul suspendariii lui Traian Basescu. Motive sunt suficiente, nu se poate coabita cu Traian Basescu si Romania nu-si poate permite sa plateasca in continuare costurile comportamentului lui Traian Basescu", a mai afirmat Frunzaverde.

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, de la Palatul Cotroceni, ca nu are incredere in propunerea lui Ovidiu Silaghi pentru functia de ministru al Transporturilor si ca acest lucru l-a spus si in discutiile cu premierul Victor Ponta si presedintele PNL, Crin Antonescu.

COMENTARII

DISQUS: