Udrea: „Cred ca se impune demisia lui Vasile Blaga, care distruge PDL”

Udrea: „Cred ca se impune demisia lui Vasile Blaga, care distruge PDL”

Presedintele PMP, Elena Udrea, a declarat joi, la Zalau, ca Vasile Blaga ar trebui sa-si dea demisia din fruntea PDL, ea acuzandu-l pe acesta ca distruge partidul, vanzandu-l liberalilor.

Legile sigurantei, depasite
Ministrul de Interne vrea modificarea Codului Penal si inasprirea pedepselor pentru ultraj

'Mai putin ma intereseaza de PNL, cat ma intereseaza de fostii colegi din partidul din care am plecat acum patru luni si vedem acum cand incercarea domnului Vasile Blaga de a vinde pur si simplu PDL PNL-ului esueaza, vedem cat de motivata a fost plecarea mea din acest partid si a celor care au venit odata cu mine (…). Astazi drumul pe care Vasile Blaga, dar si cei din jurul lui, cei din conducerea actuala, au dus PDL inseamna drumul desfiintarii acestui partid. Sunt gata sa duca PDL sa-l 'topeasca' in PNL doar pentru a-si ascunde propriul esec si doar pentru a mai obtine eventuale functii in noua constructie politica. Cred ca in actuala situatie in care astazi la Bucuresti vedem ca parte din PNL este impotriva acestei fuziuni si umileste PDL propunandu-le pur si simplu sa se inscrie a bucata in PNL, cred ca se impune demisia domnului Vasile Blaga, care distruge PDL', a afirmat Elena Udrea.

Aceasta a adaugat ca in opinia ei fuziunea dintre cele PNL si PDL este imposibila, intentia fiind numai de a masca esecul celor doua partide la alegerile europarlamentare.

Presedintele PMP l-a atacat si pe Radu Berceanu, precizand ca atat acesta cat si Vasile Blaga ar trebui 'trimisi acasa' pentru a lasa locul unei alte clase politice.

'Radu Berceanu este dintre acei politicieni pe care eu as vrea, impreuna cu cei din Miscarea Populara, sa nu-i mai vedem pe scena politica. De 25 de ani exista astfel de politicieni, si dansul si domnul Vasile Blaga, care trebuie pur si simplu reformati. Trebuie trimisi acasa pentru ca este momentul unei alte clase politice, este momentul unui alt fel de a face politica', a mai afirmat Elena Udrea.

COMENTARII

DISQUS: