Udrea: In acest moment nu se mai discuta despre schimbarea lui Emil Boc de la Guvern

Udrea: In acest moment nu se mai discuta despre schimbarea lui Emil Boc de la Guvern

Ministrul Dezvoltarii si Turismului, Elena Udrea, presedinte al PDL Bucuresti, a declarat la emisiunea "Dupa 20 de ani" la ProTV, ca in acest moment nu se mai discuta despre schimbarea premierului Emil Boc si nu exista o discutie concreta despre remaniere guvernamentala. "In acest moment nu se mai discuta despre schimbarea premierului Emil Boc. Categoric nu", a spus Elena Udrea.

Ridzi a semnat o felicitare de „La multi ani” pentru un barbat mort de trei ani
DNA: Catalin Voicu este urmarit penal pentru trafic de influenta

Intrebata daca este nevoie de o remaniere a Guvernului, Elena Udrea a declarat ca este nevoie de un ministru al Muncii, dar se va respecta termenul constitutional in aceasta privinta. Ea a adaugat ca probabil va exista o analiza a activitatii ministilor, care trebuie facuta periodic.

"Daca se va constata ca erau ministere unde se putea mai mult, mai bine, si un ministru nou poate sa faca lucrurile in asa fel incat rezultatul sa fie mai bun, probabil ca se va trece la remaniere. Nu avem in acest moment nicio discutie concreta legata de remanierea unui ministru din actualul Cabinet, insa nici nu este exclus ca lucrul acesta sa se intample", a spus ministrul. Pe de alta parte, Udrea mai spune ca nu se va pierde sustinerea Guvernului in Parlament si ca in Coalitie lucrurile merg bine. Elena Udrea a mai declarat ca este putin probabil ca PDL sa nu intre la guvernare dupa 2012, pentru ca formatiunea creste in sondaje, in timp ce USL scade. Intrebata, in acest context, daca PDL are un candidat pentru functia de premier dupa 2012, Udrea a raspuns: "Emil Boc". Ea a precizat apoi ca raspunsul este dat "si in gluma", pentru ca mai sunt doi ani pana la alegeri si democrat-liberalii nu s-au gandit la acest subiect. Intrebata, pe de alta parte, daca ar fi de acod ca, in conditiile in care Mugur Isarescu ar accepta sa fie premier, Emil Boc sa se "retraga" la partid, Elena Udrea a raspuns ca teoretic aceasta ar fi putut fi o solutie, ca a existat un raspuns al guvernatorului BNR si ca nu conteaza daca ea ar fi de acord sau nu. Guvernul e departe de remanierea vehiculata in presa in ultimile zile. A spus-o si ministrul Admnistratiei si Internelor, Traian Igas, care anunta ca in PDL nu se vorbeste, deocamdata, despre schimbarea vreunui ministru.

COMENTARII

DISQUS: