Udrea, emotionata de Basescu: Ne rugam sa nu incepem sa plangem pe scena la congres

Udrea, emotionata de Basescu: Ne rugam sa nu incepem sa plangem pe scena la congres

Elena Udrea a declarat la B1TV ca relatia dintre Traian Basescu si PDL este una puternica bazata pe tot ce a fost construit in ultimii ani: "Oamenii acestia au fost ca intr-o familie".

Oamenii care zambesc mai mult traiesc mai mult
Guvernul taie stimulentele salariale acordate in institutiile publice

Udrea a mai spus ca intalnirea dintre pedelisti si Basescu, la congresul PDL, a fost un moment emotionant. "Aici e un sentiment puternic, nu ca la Surprize, surprize. Cred ca este o relatie bazata pe tot ce s-a construit impreuna. Oamenii acestia au fost ca intr-o familie, au construit, s-au bazat unii pe ceilalti. Si-au pus vietile la un loc si au avut incredere ca pot face ceva important impreuna si au reusit. PD si Traian Basescu", a spus Udrea.

Ministrul Turismului a povestit si de momentul emotionant de la Congres in care pedelistii s-au reintalnit cu Basescu: "Intalnirea aceea, dupa atatia ani, in care nu am mai colaborat zi de zi, a fost absolut emotionanta si noi ne rugam sa nu cumva sa incepem sa plangem pe scena". Udrea mai sustine ca Traian Basescu nu va reveni in fruntea PDL. "Presedintele a spus ca nu se va intoarce. Sunt convinsa ca partidul si-ar dori ca Traian Basescu sa se intoarca, dar asa cum stiu eu ca este presedintele, cred ca nu. Nu va face ce a facut Ion Iliescu, sigur. Asta nu inseamna ca nu ramane aproape de partid", a mai spus Udrea.

COMENTARII

DISQUS: