Trei detinuti extrem de periculosi au evadat cu elicopterul din inchisoare

Trei detinuti extrem de periculosi au evadat cu elicopterul din inchisoare

Trei detinuti, presupusi membri extrem de periculosi ai Mafiei, au evadat dintr-o inchisoare din provincia canadiana Quebec, la bordul unui elicopter, ieri seara.

Cel mai bogat om din Guvernul Ungureanu demisioneaza din Cabinet si din PDL
Korodi: Ministrul ungar de Interne nu a vorbit de o amanare a aderarii Romaniei la Schengen

Politia a solicitat ajutorul publicului pentru gasirea lui Yves Denis, in varsta de 35 de ani, Denis Lefebvre, in varsta de 53 de ani, si Serge Pomerleau, in varsta de 49 de ani. Ei au fost arestati in 2010, in cadrul unei operatiuni antidrog care a permis anihilarea unei retele de stupefiante in Abitibi – Temiscamingue, o regiune in vestul provinciei Quebec.

"Elicopterul a aterizat intr-o curte a Centrului de Detentie, dupa care a decolat catre vest, sambata, la ora locala 19:45 (duminica, 2:50, ora Romaniei)", a declarat duminica Ann Mathieu, o purtatoare de cuvant a Securitatii Quebecului. Presupusi lideri ai unei retele de traficanti afiliate Hells Angels, cei trei indivizi urmau sa compara in justitie in ianuarie 2015, pentru omoruri cu premeditare, la Palatul de Justitie de la Montreal. Impotriva celor trei fugari sunt retinute o serie de capete de acuzatie pentru trafic de droguri, complot si alte infractiuni, pentru care este in curs un proces, incepand de la 8 aprilie, potrivit mediafax.ro.

COMENTARII

DISQUS: 0