Transferul contributiilor sociale de la angajator la angajat a afectat un numar mare de salariati, a precizat liderul Cartel Alfa

Transferul contributiilor sociale de la angajator la angajat a afectat un numar mare de salariati, mai ales in cazul celor care nu au primit majorari

Bodyguard injunghiat MORTAL de un client in urma unui scandal dintr-un bar xxc x
FALS INSPECTOR SCOLAR retinut dupa ce a luat bani ca sa ajute doua eleve sa promoveze bacalaureatul

Transferul contributiilor sociale de la angajator la angajat a afectat un numar mare de salariati, mai ales in cazul celor care nu au primit majorari salariale pentru acoperirea acestor modificari, a precizat, miercuri, la Zalau, liderul Cartel Alfa, Bogdan Hossu.

Bogdan Hossu: Transferul de taxe inseamna, de fapt, o forma de impovarare a tuturor salariatilor din Romania, nu numai a celor din sectorul bugetar, ci a tuturor lucratorilor din Romania. Ca sa fim foarte clari si concreti, daca anul trecut angajatorul iti oferea 100 de lei si tu plecai acasa cu 71 de lei, anul acesta, la aceeasi oferta bruta de 100 de lei, tu pleci acasa cu 57 de lei. Asta este efectul modificarii fiscalitatii respective.

Si Blocul National Sindical avertiza, recent, ca numai 50% dintre angajatorii din Romania au operat modificari ale contractelor individuale de munca, in vederea compensarii transferului contributiilor sociale la angajat. Confederatia mai spune ca aproximativ 1,2 milioane de persoane au salariile diminuate fata de noiembrie, anul trecut, iar alte peste 600.000 sunt expuse riscului de diminuare.

COMENTARII

DISQUS: 0