Traian Basescu prezinta un contract de imprumut intre Crescent si o firma a Trustului Intact: Sa ne spuna doamna Firea cand s-a rambursat imprumutul

Traian Basescu prezinta un contract de imprumut intre Crescent si o firma a Trustului Intact: Sa ne spuna doamna Firea cand s-a rambursat imprumutul

Fostul presedinte Traian Basescu a prezentat pe contul sau de Facebook un contract de imprumut intre Crescent si SC Media Casa Press SRL, firma parte a trustului Intact. Fostul sef al statului face apel la senatorul PSD Gabriela Firea, in calitate de administrator al firmei ce face parte din trustul lui Voiculescu, sa precizeze cand s-a rambursat imprumutul de sute de mii de euro.

Seful CJ Buzau cere STARE DE URGENTA in judet
Ponta drege busuiocul in relatia cu Germania

"Contract de imprumut intre Crescent, firma a fostei securitati si SC Media Casa Press SRL, firma parte a trustului turnatorului Felix, administrata de doamna Firea. Sunt convins ca doamna Firea ne poate spune cand s-a rambursat imprumutul.", a scris Traian Basescu.

Luni, fostul presedinte le-a spus jurnalistilor ca roaga „organele statului sa se uite in Grivco sa vada cati bani au fost transferati de doamna Firea de la Crescent, in 2007-2011, cand era administrator la o firma din grupul Grivco. ".

"Daca isi aduce aminte sa fi semnat imprumuturi de 400.000 de euro si 1.800.000 de dolari de la Crescent si a transferat din firma securitatii la o companie din grupul lui Voiculescu, sa se spovedeasca public”, a adaugat Traian Basescu.

COMENTARII

DISQUS: