Traian Basescu, despre declaratia Parlamentului care ii cere demisia: „Este o actiune de intimidare a Justitiei. Parlamentul a fraternizat deja cu Clanul Bercea”

Traian Basescu, despre declaratia Parlamentului care ii cere demisia: „Este o actiune de intimidare a Justitiei. Parlamentul a fraternizat deja cu Clanul Bercea”

Seful statului a declarat astazi, inainte de a pleca la Consiliul European, ca actiunea de ieri a Parlamentului, care a aprobat o declaratie prin care ii solicita demisia in urma scandalului Bercea Mondial - Mircea Basescu, este un gest extrem de grav, de intimidare a justitiei, parlamentarii adoptand doar punctul de vedere al clanului interlop.

Victor Ponta, ministru interimar al Sanatatii. Raed Arafat a refuzat postul!
Boc a asigurat delegatia FMI ca Romania „poate” iesi din recesiune

"Discutam despre o declaratie a Parlamentului care preia integral sustinerile clanului Bercea si care judeca inaintea Justitiei. Ceea ce a facut Parlamentul este extrem de grav, o actiune de intimidare a justittei pentru ca toata declaratia se sustine pe afirmatiile, pe franturile de filmari oferite de clanul Bercea. Ati aflat din declaratia directorului SRI ca acest clan e in atentia serviciilor din 200. Nimeni nu observa doua lucruri fundamentale: pentru prima data, membrii acestui clan, in frunte cu liderul clanului, au fost condamnati in mandatul meu, in al doilea rand, nimeni nu ia in consideratie punctele de vedere ale celui acuzat, totul se sprijina pe acuzatiile si declaratiile clanului. Nimeni nu ia in consideratie faptul ca fratele meu a facut denuntul de santaj si anul trecut, si anul acesta. Eu m-am abtinut sa fac declaratii, desi am afirmat ca stiu punctul de vedere al fratelui meu, pentru ca nu vreau sa se spuna ca influentez justitia. Eu acum raspund intrebarii cum comentez declaratia de ieri a Parlamentului, parlament care a fraternizat deja cu clanul Bercea. Spun ca a fraternizat cu clanul pentru ca declaratia este preluata si impregnata de punctul de vedere exprimate de Antena 3, de reprezentantii clanului si, in general, abordeaza "realitatile" clanului Bercea", a raspuns Traian Basescu intrebarii adresate de unul dintre jurnalistii prezenti pe Aeroportul Henri Coanda.

COMENTARII

DISQUS: