Teo Trandafir a castigat alegerile din Colegiul 19

Candidata democrat-liberala, Teo Trandafir, a invins in batalia pentru scaunul de deputat din Colegiul 19 din Capitala,

Invatamantul sub asediu
MAE: Avertisment de calatorie pentru Italia

in fata conservatoarei Liliana Minca. Teo a adunat 53, 59% din voturi, in timp ce Liliana Minca a obtinut 46,41% din sufragii, potrivit BEM. Teo Trandafir a castigat pozitia de deputat cu 53,59 % din voturile exprimate in Colegiul 19 din Capitala. Asa arata rezultatele partiale anuntate de Biroul Electoral Municipal. Numaratoarea continua la BEM, iar rezultatele finale vor prezentate astazi la 12.

“Nu stiu daca inteleg cum s-a schimbat viata mea, pentru ca lucrurile merg foarte repede. Am invatat ca victoria este importanta atunci cand este obtinuta cinstit si prin munca. Vom incerca sa facem alt tip de politica. Nu voi fi un om politic ca oricare altul. Voi fi unul atipic. Meseria mea este cea de cetatean. Vreau sa multumesc PDL ca mi-a dat aceasta sansa. Va promit ca nu ma voi schimba, ca voi ramane alaturi de voi cat se va putea. As vrea sa-l asigur pe primarul sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone ca nimeni nu este inconstient sa opreasca pe cineva care-si face treaba. Ii multumesc domnului Gheorghe Falca care m-a manat in lupta”, a declarat Teodora Trandafir, imediat dupa aflarea rezultatelor numaratorii PDL.

Minca: A castigat si domnul Sarbu de la Pro TV

“Vreau sa o felicit pe doamna Teodora Trandafir, a castigat si domnul Sarbu (Adrian Sarbu, n.red.) de la Pro TV pentru ca a consacrat-o. Microfonul de la tribuna Parlamentului nu are sigla de partid. Nu este sigla PDL acolo. Pentru cei care m-au votat si stiu ce inseamna PDL in Romania si ca PDL a intrat si in sectorul 4, ma vor privi cand voi monitoriza activitatea deputatului Teo Trandafir. Vor mai fi alegeri si trebuie sa recunoastem ca, daca vom sta in casa, ne vom merita soarta. De acum incolo, ganditi inainte de a pune stampila pe buletinul de vot. Stiu ca sunteti saraci, iar ei au toti banii in Romania. Dar nu uitati ca banii vin de la FMI, iar dumneavoastra veti plati aceste datori. Trebuie sa ne consideram invingatori”, a declarat Liliana Minca, in discursul sau de acceptare a infrangerii.

Teo, de la matinalul Antenei 1, la tribuna Parlamentului

In varsta de 42 de ani, Teodora Trandafir a devenit celebra pentru cariera sa in televiziune. De-a lungul timpului, Teo a facut tandem cu Mircea Badea la Tele 7abc, dar impreuna si-au castigat popularitatea cu matinalul Antenei 1. Ulterior a lucrat Pro TV, Romantica sau Prima TV. Teodora Trandafir a intrat in PDL cu cateva zile inaintea campaniei electorale.

PSD+PC a mai pierdut un mandat de deputat

Candidatul PC, sustinut de PSD si PNL, Liliana Minca, si cel al PDL, Teo Trandafir, s-au infruntat duminica in alegerile partiale din Colegiul 19 pentru un mandat de deputat, pentru prima data fiind folosit un sistem de verificare a CNP-urilor cetatenilor pentru impiedicarea votului multiplu. Locul din Colegiul 19 a fost vacantat ca urmare a demisiei Danielei Popa din Parlament, aceasta fiind numita membru in Consiliul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor.

Prezenta scazuta-record in istoria alegerilor din Romania

Prezenta extrem de scazuta la scrutinul pentru un scaun de deputat in Colegiul 19 din Bucuresti, doar 14,65% din cei care aveau dreptul sa voteze, a anuntat purtatorul de cuvant al BEM, Iulian Ivan. Este cea mai scazuta prezenta la urne, a declarat europarlamentarul PDL, Cristian Preda, profesor de stiinte politice. La precedentele alegeri partiale din ianuarie, in batalia dintre pedelistul Honorius Prigoana si liberalul Radu Stroe, prezenta a fost de 27,11%.

 

COMENTARII

DISQUS: