Tariceanu ramane fara pucisti, cei care incep deja sa se aseze la masa tratativelor cu PDL

Tariceanu ramane fara pucisti, cei care incep deja sa se aseze la masa tratativelor cu PDL

Rebeliunea interna din PNL, pusa la cale de Tariceanu cu sprijinul PSD, este pe cale sa se dezumfle rapid, la fel de spontan cum a inceput. Liderii locali din PNL s-au mai linistit si nu mai sunt atat de porniti sa intretina defuncta USL.

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni luni cu fondatorul companiei Stratfor
Basescu, in Parlament: Consiliile judetene sufoca politic tara

Unul dintre acesti pucisti ai lui Tariceanu este deputatul PNL de Suceava Constantin Galan, cel care vineri a fost prezent la intalnirea dintre reprezentantii suceveni ai PNL si PDL pentru discutia privind fuziunea locala. Presedintele PNL Suceava, deputatul Alexandru Baisanu, a declarat, vineri, ca ”se pare” ca deputatul Constantin Galan a ales sa ramana alaturi de PNL.

"Salut decizia de a ramane impreuna cu liberalii. Azi a facut parte din delegatia PNL Suceava care a participat la discutiile cu PDL. A avut o abordare corecta si fairplay", a spus liderul PNL Suceava. Deputatul Constantin Galan a declarat, la randul sau, ca a participat la intalnirea cu PDL si ca va mai merge la aceste discutii intre PNL si PDL. El a spus ca a participat la intalnirea cu parlamentarii liberali din grupul pentru sustinerea liberalismului, dar ca aceasta nu exclude sa participe alaturi de colegii liberali la discutiile cu PNL. "Nu are nicio legatura una cu alta", a declarat Galan. El a subliniat ca la intalnirea cu grupul de sustinere a liberalismului s-a intalnit cu colegi din partid si ca nu a semnat nimic la acea intalnire.

"Nu am decis sa plec din PNL. Sunt liberal si raman liberal. Eu sunt pentru pastrarea liberalismului", a declarat deputatul. Intrebat daca va mai participa la intalniri ale grupului de sustinere a liberalismului, Galan a spus ca nu stie, dar ca pana acum nu a mai fost invitat. Constantin Galan declara, in urma cu o saptamana, ca a avut o intalnire la Bucuresti cu aproximativ 40 de "colegi parlamentari" privind pastrarea identitatii liberalismului. El a spus ca exista o lista de sustinere a acestui demers, fara insa ca acestia sa fi semnat vreun document sau sa infiinteze un alt partid. Deputatul liberal sustinea ca si sute de primari, consilieri judeteni si locali liberali sunt alaturi de acest grup, dar ca acestia nu se inscriu pe lista de sustinere pentru a nu risca sa-si piarda mandatele daca ar fi sanctionati de conducerea PNL.

COMENTARII

DISQUS: