Suporterii Stelei s-au incaierat cu Jandarmii inainte de Supercupa Romaniei

Suporterii Stelei s-au incaierat cu Jandarmii inainte de Supercupa Romaniei

Peste 700 de jandarmi au fost mobilizati pentru a asigura ordinea la Supercupa Romaniei, insa incidentele nu au putut fi impiedicate si mai multi suporteri ai Stelei s-au incaierat miercuri seara cu fortele de ordine, in apropierea Arenei Nationale. Cinci dintre fani au fost dusi la Politie.

Cristian Latcau este noul sef al DGIPI
Agentiile de publicitate critica raportul Consiliului Concurentei

Cinci suporteri ai echipei Steaua au fost condusi la sectia de politie in urma unor incidente ce au avut loc, miercuri seara, la Arena Nationala din Bucuresti, unde se disputa Supercupa Romaniei, a declarat, pentru Mediafax, Cosmin Pana, reprezentant al Jandarmeriei Capitalei.

"Un grup mic de suporteri petrolisti a fost atacat de un alt grup de fani ai formatiei Steaua, imediat dupa portile de acces din Bulevardul Basarabia. Jandarmii erau in zona si au extras patru persoane din grupul de stelisti, care au fost conduse la sectia de politie pentru a fi identificate si a se constata infractiunea comisa. Conflictul a fost aplanat de catre jandarmerie", a precizat Cosmin Pana. Ulterior, la Politie a mai fost dus un fan al Stelei.

Acest incident vine la cateva ore dupa ce un fan al formatiei Petrolul si-a pierdut viata in conditii tragice, el cazand din trenul care transporta galeria "lupilor galbeni" spre Bucuresti.

COMENTARII

DISQUS: