Sevil Shhaideh va fi noul ministru al Dezvoltarii

Sevil Shhaideh va fi noul ministru al Dezvoltarii

Miercuri, Guvernul Ponta se va reintregi cu un nou ministru al Dezvoltarii. Portofoliul lui Liviu Dragnea va fi preluat de catre Sevil Shhaideh, actual secretar de stat in acelasi minister, informeaza B1 TV.

Maghiarii din Guvern l-au iertat pe Sebastian Lazaroiu
UNPR doreste subventionarea alimentelor de baza pentru pensionari

Informatiile au aparut in urma discutiilor purtate la Cotroceni de catre premierul Victor Ponta si presedintele Klaus Iohannis.

Sevil Shhaideh este fina de cununie a lui Liviu Dragnea, dar si a baronului de Constanta Nicusor Constantinescu.

Fost director al Directiei Proiecte din Consiliul Judetean Constanta, Sevil Shhaideh este in prezent secretar de stat in Ministerul Dezvoltarii, si a lucrat cot la cot cu Liviu Dragnea la toate proiectele importante.

De altfel, ea a fost si secretarul Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romania, in perioada 2007-2012, cat timp organizatia a fost condusa de social democrat.

Acum, Shhaideh va ajunge noul ministru al Dezvoltarii dupa ce seful sau si-a dat demisia ca urmare a condamnarii din dosarul Referendumului.

Coincidenta sau nu, Sevil Shhaideh este si fina de cununie a lui Liviu Dragnea, a dezvaluit senatorul PSD de Constanta, Nicolae Moga, pentru jurnalistii de la Evenimentul Zilei.

Si nu doar a lui. La nunta organizata la malul marii, politicianul propus sa preia portofoliul lasat vacant de Dragnea a fost nasit si de baronul de Constanta Nicusor Constantinescu, aflat acum in arest la domiciliu.

Cei doi au colaborat tot intre anii 2007-2012 cand Shhaideha a ocupat functia de director general al directiei de proiecte in Consiliul Judetean Constanta.

Un alt aspect interesant il gasim insa in declaratia sa de avere, unde este mentionat faptul ca si sotul lui Sevil Shhaideh este consilier in Ministerul Dezvoltarii.

COMENTARII

DISQUS: 0