Sandu Anghel a declarat in fata procurorilor ca a aflat de la televizor despre sumele primite de Mircea Basescu

Sandu Anghel a declarat in fata procurorilor ca a aflat de la televizor despre sumele primite de Mircea Basescu

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a fost adus ieri la DNA pentru a da declaratii in dosarul in care Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu, este cercetat pentru traffic de influenta.

Geoana este criticat de colegii de partid si de liberali pentru rezultatul din alegeri
Tudor Ciuhodaru a fost exclus din Partidul Conservator

Potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres, Bercea Mondial a declarat in fata procurorilor ca tot ce stie despre sumele primite de Mircea Basescu a aflat de la televizor si din ce i-au relatat copiii lui si ca doreste ca fratele presedintelui sa dea banii inapoi si sa se impace cu familia lui. Potrivit acelorasi surse, Bercea a afirmat ca fiul sau, Florin Anghel, zis ”Ambasador” sau ”Basica”, i-a spus ca i-a dat lui Mircea Basescu 600.000 euro ca sa-l scape pe el si a aflat despre acest lucru dupa momentul arestarii sale. Despre banii luati de Mircea Basescu, el a subliniat ca stie de la televizor si din ce i-a relatat fata lui, Izaura Anghel.

”Am fost arestat si nu stiu nimic. Eu nu-l bag pe nasu', ca nu stiu nimic. Eu vreau sa se impace copiii mei cu nasu'. E pacat de el, e bolnav, are doi copii, sa ne dea banii si sa se impace. (…) Eu altceva nu stiu'', le-ar fi spus anchetatorilor Bercea, adaugand ca nu vrea sa fie chemat in instanta ca martor, potrivit Agerpres.

COMENTARII

DISQUS: