Razboi in PDL.Berceanu: Cand eu scriam Cartea Neagra a PSD, unele blonde erau cu Bittner si Petrache

Razboi in PDL.Berceanu: Cand eu scriam Cartea Neagra a PSD, unele blonde erau cu Bittner si Petrache

Radu Berceanu a declarat sambata, referindu-se la Elena Udrea, fara a o nominaliza, ca atunci cand el scria la Cartea Neagra a guvernarii PSD,"unele blonde" erau cu Bittner si Petrache si ca sunt ministri care vor sa faca 10.000 de km. de drumuri, dar "nu fac deosebirea intre bitum si asfalt".

Motivarea instantei: Cercetarea in libertate a lui Radu Mazare ar fi avut o rezonanta negativa in societate
Antonescu: Sustin eliminarea pragului electoral prin legea uninominalului

"Nu toti am venit in partid dupa 2006, de cand partidul e numai la putere. Cand eu am coordonat si am si scris o mare parte din Cartea Neagra a guvernarii (PSD, n.r.), pe vremea aia (2002-2003, n.r.) unele blonde erau cu Bittner si cu Petrache", a spus Berceanu, citat de Realitatea TV. Berceanu ii da astfel replica Elenei Udrea care sugera ca Vasile Blaga ar fi apropiat de PSD si PNL, intrucat liderii opozitiei nu il ataca. Seful PDL Dolj a criticat si faptul ca doar la o luna dupa ce Udrea a cerut public demisia premierului Boc acum ea este "mare sustinator" al candidaturii acestuia la sefia PDL. "Au fost doua voturi ca sa ramana in continuare prim-ministru Emil Boc, al meu si al presedintelui de la Cluj. Unii public s-au exprimat, fiind in Guvern, impotriva primului-ministru, iar ca un ministru sa ceara el demisia primului-ministru si sa ramana in Guvern este o premiera mondiala, numai la noi in Romania se poate. Dupa o luna si ceva vad ca e mare sustinator acel ministru, mie mi se par lucruri care la un moment dat au o problema cu logica", a mai afirmat Radu Berceanu, citate de Realitatea TV. El a sugerat apoi ca Elena Udrea nu se pricepe la probleme de infrastructura, desi isi propune sa contruiasca mii de kilometri de drumuri. "Sunt in Guvern actualmente unii care n-au citit atatea carti cate a scris dl. Oprea, de exemplu. (…) Sunt unii care fac sau vor sa faca 10.000 de km de drumuri judetene, dar nu stiu daca fac deosebirea intre bitum si asfalt", a mai acuzat Berceanu.

Si vicepresedintele PDL Cezar Preda spune ca actualii sustinatori din partid ai lui Vasile Blaga au fost alaturi de Traian Basescu in lupta pe viata si pe moarte cu PSD si s-a intrebat unde era atunci Elena Udrea. Declaratia a venit in replica la spusele Elenei Udrea, care a declarat in legatura cu Vasile Blaga ca nu sustine un lider care sa faca "blat" cu opozitia si "teleopozitia". Presdintele PDL Bucuresti, Elena Udrea, a declarat joi seara la Craiova ca il sustine pe Emil Boc la sefia PDL pentru ca formatiunea democrat-liberala are nevoie de un om care "sa bata cu pumnul in masa" in afara partidului, si nu de un lider care sa faca "blat" cu opozitia si "teleopozitia". "Il sustin pe Emil Boc pentru ca vreau ca PDL sa castige alegerile din 2012 si pentru ca eu cred ca avem nevoie de un luptator in fruntea partidului, de un om care sa lupte in afara partidului cu opozitia, un om care sa duca mesajul guvernarii. Domnul Blaga are un rol important in partid si cred ca poate avea in continuare un rol important in partid, insa cred ca pentru rolul de presedinte trebuie sa avem un om care sa bata cu pumnul in masa in afara partidului, iar acesti oameni sunt putini", a spus Elena Udrea. Intrebata de ce il sustine pe presedintele PDL, Emil Boc, in cursa pentru un nou mandat la sefia partidului, desi este huiduit la intrunirile la care participa, Elena Udrea a spus: "Un om politic care isi asuma sa fie huiduit in astfel de vremuri este un om curajos. Nu-i sustin pe cei care stau ascunsi in astfel de moment. Cred ca un adevarat lider este cel care duce batalii politice, isi asuma sa fie si huduit, si nu cei care fac blaturi cu opozitia si cu teleopozitia".

COMENTARII

DISQUS: 0