Reprezentantii FMI, CE si BM au purtat discutii cu Victor Ponta despre modificarile Codului Fiscal si privatizarea unor companii de stat

Reprezentantii FMI, CE si BM au purtat discutii cu Victor Ponta despre modificarile Codului Fiscal si privatizarea unor companii de stat

Intalnirea dintre Delegatia Fondului Monetar International, Comisiei Europene, Bancii Mondiale si premierul Victor Ponta a ajuns la final. Timp de aproape o ora s-a discutat despre modificarile Codului Fiscal, privatizarea unor companii de stat, dar si despre situatia unor companii energetice.

Contre dure intre PSD-isti, la Sectorul 1: „Ivan face partidul de rusine”. „Tudorache a condus atat de bine filiala, ca era aproape desfiintata”
Preturi de 3 ori mai mari in Romania decat in UE

Delegatia Fondului Monetar International, Comisiei Europene si Bancii Mondiale, a ajuns luni dupa-amiaza la Guvern, unde va purta discutii cu premierul Victior Ponta, informeaza B1 TV.

Oficialii Fondului si-au inceput saptamana trecuta misiunea in Romania, iar printre temele de discutie se afla Codul Fiscal, reducerile de taxe care sunt prinse in acest proiect, privatizarile unor companii de stat sau situatia unor companii energetice.

De altfel, aceste subiecte au fost dicutate si sambata la ministerul Finantelor de catre reprezentantii FMI impreuna cu o parte dintre ministri cabinetului Ponta.

Misiunea FMI, CE si BM in Romania se incheie marti.

COMENTARII

DISQUS: