Puterea a recastigat majoritatea la Senat. Ion Toma s-a inscris in UNPR

Puterea a recastigat majoritatea la Senat. Ion Toma s-a inscris in UNPR

Senatorul Ion Toma s-a inscris, luni, in UNPR. Arcul guvernamental a recastigat puterea in Senat in jumatate de ora, dupa ce o pierduse prin trecerea pedelistului Serban Radulescu la independenti.

REFERAT DNA. Sume de bani uriase gasite la flagrant asupra managerului Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti
Seful vamilor, Radu Marginean, a fost demis

Incepand de marti, senatorul Ion Toma va activa in cadrul grupului UNPR din Senatul Romaniei. UNPR are, in prezent, 27 de parlamentari – 12 senatori si 15 deputati. Prin aceasta mutare, matematica parlamentara s-a intors in favoarea Puterii. "Sunt un om de stanga si inscrierea mea an UNPR este un pas firesc. Am venit alaturi de colegii care au demonstrat ca stanga romaneasca nu si-a pierdut demnitatea. La fel ca toti colegii din UNPR, nici eu nu mi-am schimbat crezul politic si valorile, ci altii au schimbat peste noapte macazul. Regret ca partidul pentru care am muncit ani de zile s-a schimbat atat de dramatic in rau in ultima vreme. Am insa si o mare bucurie, si anume ca in UNPR am regasit fosti colegi, adevarati prieteni si oameni de caracter. Alaturi de Gabriel Oprea, Marian Sarbu, Cristian Diaconescu, Vali Steriu, Anghel Iordanescu, oamenii care au contribuit decisiv la iesirea Romaniei din recesiune, voi face in continuare o politica de stanga si voi pune umarul la obtinerea unor rezultate bune pentru UNPR in 2012. Sunt sigur ca, daca nu ar fi existat UNPR, Romania ar fi fost astazi intr-o situatie mult mai dificila. Acest lucru mi-a fost transmis inclusiv de alegatorii din Olt, cei cu care m-am consultat inainte de a veni alaaturi de UNPR", a declarat senatorul Ion Toma.

Senatorul Ion Toma a fost exclus din PSD in ianuarie, pe motiv ca ar fi planuit crearea unei alte formatiuni politice, ca razbunare pentru inlaturarea lui de la sefia grupului PSD  din Senat. Considerat apropiat al lui Mircea Geoana, Toma a ramas fara functii de conducere dupa Congresul partidului si a fost tras pe tusa de oamenii lui Victor Ponta, la fel cum s-a intamplat si cu Viorel Hrebenciuc. Surse politice sustineau inca de la acea vreme ca Toma ar fi avut ca optiune trecerea la UNPR.

COMENTARII

DISQUS: