PMP va sustine un candidat unic al dreptei doar daca acesta este Cristian Diaconescu

PMP va sustine un candidat unic al dreptei doar daca acesta este Cristian Diaconescu

Presedintele PMP, Elena Udrea, a spus ca partidul pe care il conduce va merge pe varianta unui candidat comun al dreptei la prezidentiale, daca PDL si PNL vor sustine candidatul Miscarii Populare, respectiv pe Cristian Diaconescu.

NOI REGULI pentru FUMATORI: Tigarile cu arome vor fi INTERZISE
VICTOR PONTA vrea o noua SCRISOARE DE INTENTIE cu FMI

"Nu este exclus, chiar ne-am dori sa sustinem un singur candidat al dreptei, dar asta inseamna ca PDL si PNL sa sustina candidatul nostru", a declarat Elena Udrea.

Ea a spus ca, in varianta actuala, PMP va sustine candidatul dreptei doar in turul 2 al alegerilor prezidentiale.

"Daca candidatul nostru nu ar intra in turul 2, atunci evident ca vom sustine candidatul dreptei. Daca, in schimb, candidatul nostru va intra in turul 2, atunci este normal ca celelalte partide de dreapta sa sustina candidatul PMP", a precizat Udrea.

In context, presedintele PMP a criticat PDL pentru faptul ca ar fi cel mai mare opozant al presedintelui Traian Basescu.

"Aceasta fuziune, alianta intre PNL si PDL s-a facut pe un proiect anti-presedinte. Culmea: cei mai opozanti fata de Traian Basescu sunt cei de la PDL. Si s-a facut cu excluderea sau marginalizarea electoratului PMP si a electoratului presedintelui Traian Basescu. Ca urmare, PMP merge pe drumul sau, care inseamna inclusiv sa aiba in turul 1 macar propriul candidat", a conchis Elena Udrea.

"Voi ramane un om politic loial proiectului presedintelui Traian Basescu"

Totodata,  Elena Udrea, a declarat ca, indiferent cat va dura cariera sa politica, va ramane un om politic loial proiectului presedintelui Traian Basescu pentru Romania, considerand ca viziunea acestuia "despre ce trebuie sa fie tara aceasta trebuie dusa mai departe de cineva".

"Protejate sau sustinute au fost foarte multe colege in politica, de la Anca Boagiu, la Monica Macovei sau Roberta Anastase. Ca una singura si-a asumat sa ramana pana la capat alaturi de proiectul presedintelui, indiferent cata suparare a generat aceasta loialitate, este altceva sau ca una singura si-a asumat sa duca o lupta, care a fost si a presedintelui, pana la capat. Indiferent cat va dura cariera mea politica, voi ramane un om politic loial proiectului presedintelui Traian Basescu pentru Romania. Cred in acest proiect si ca acesta trebuie continuat, de aceea ma aflu in PMP, din convingerea ca viziunea lui Traian Basescu despre ce trebuie sa fie tara aceasta trebuie dusa mai departe de cineva", a spus Udrea, potrivit mediafax.ro.

COMENTARII

DISQUS: