Monica Macovei, despre cazul Toni Grebla: Judecatorii CCR trebuie sa-i ceara, intr-un glas, demisia

Monica Macovei, despre cazul Toni Grebla: Judecatorii CCR trebuie sa-i ceara, intr-un glas, demisia

Europarlamentarul Monica Macovei le-a cerut, marti seara, judecatorilor Curtii Constitutionale sa ii ceara la uninson judecatorului Toni Grebla sa isi dea demisia, pentru a apara credibilitatea CCR.

De ce nu ajung banii de la Uniunea Europeana la beneficiari
Bodyguard injunghiat MORTAL de un client in urma unui scandal dintr-un bar xxc x

„Judecatorii Curtii ar trebui sa ii ceara, intr-un glas, demisia de la CCR lui Toni Grebla, pentru ca face de ras Curtea Constitutionala, iar romanii si strainii nu vor mai avea incredere in CCR. El trebuia sa isi dea demisia pentru a apara integritatea Curtii si orice judecare la care va participa judecatorul Toni Grebla va avea dubii si umbre”, a declarat Monica Macovei in exclusivitate pentru postul B1 Tv.

„El poate fi suspendat doar daca va fi trimis in judecata, vedeti, aceste legi sunt facute tot ca sa-i apere pe ei, lucru care ne arata putregaiul din clasa politica romaneasca. Sa vedem ce se decide in Senat, dar cum PSD si aliatii sai au majoritatea, nu stiu daca vor vota asta”, a completat europarlamentarul.

Judecatorul CCR Toni Grebla este urmarit penal pentru trafic de influenta, constituirea unui grup infractional organizat si efectuarea de operatiuni financiare ca acte de comert incompatibile cu functia, in scopul obtinerii de bani sau bunuri necuvenite.

COMENTARII

DISQUS: