Mircea Geoana, e cazul sa iti dai demisia!

Intr-o postase pe blog, fosta consiliera a lui Adrian Nastase se arata ingrijorata de soarta PSD. "E trist ce se intampla astazi in PSD si ma incearca un sentiment de amaraciune cand deschid televizorul si ii vad pana la saturatie pe Liviu Dragnea, pe Marian Vanghelie, pe Dan Nica si din cand in cand

Legile sigurantei, depasite
Avion ramas fara combustibil, aterizat de urgenta la Timisoara

pe cate un tanar ”yesman” al lui Hrebenciuc sau pe eternul Cozmin Gusa. Va dati seama unde s-a ajuns in acest partid? Ion Iliescu si Adrian Nastase tac si par sa astepte. Dar tot asteapta din 2005. L-au sustinut cu tarie pe Mircea Geoana in campanie pe principiul ca “pentru partid facem orice”, dar acum cand partidul risca sa piarda tot din cauza unei gasti care nu se da dusa de la “putere”, nu vor face nimic?”, scrie Anca Alexandrescu.

„Gasca lui Hrebenciuc urla ca s-au fraudat alegerile”

Fostul consilier al lui Nastase critica atitudinea social-democratilor la anuntarea exit-pollurilor, dar si cerintele presedintelui PSD de reluare a turului II al alegerilor prezidentiale. ” Geoana …spune cu nerusinare .. ca presedintele in exercitiu ar trebui sa dea dovada de corectitudine si daca nu se teme, sa vina sa spuna: “uite domnule, ca sa nu mai existe niciun dubiu, ii fac o placere lui Geoana si sugerez si eu sa se repete turul doi”.

Apele nu sunt prea linistite in PSD. La sfarsitul saptamanii trecute, Miron Mitrea i-ar fi propus lui Sorin Oprescu sa se intoarca in PSD si sa devina liderul formatiunii. Mitrea, Oprescu si Diaconescu s-au intalnit la un restaurant din Capitala. In ciuda speculatiilor, Cristian Diaconescu a spus ca nu a facut niciun fel de intelegere in legatura cu „mecanismele politice” in cadrul „pranzului politic”.

 

COMENTARII

DISQUS: