Mircea Geoana: Am votat cu incredere ca sfarsitul anului le va aduce romanilor stabilitate si un nou Guvern

Candidatul la presedintie din partea PSD, Mircea Geoana, a votat ieri, in jurul orei 10.00, la Liceul Jean Monnet. Mircea Geoana a venit insotit de sotia sa si copii. Mircea Geoana a votat cu gandul la stabilitate, a votat cu incredere si speranta. "Am votat cu incredere si speranta, cu incredere ca sfarsitul de an va aduce

Comisar UE: Va fi intrerupta alocarea a 3,5 miliarde de euro prin programul POSDRU
Discutiile cu FMI pe bugetul din 2012 pornesc de la o prognoza PIB de 2,3-2,5%

romanilor stabilitate si un nou Guvern. Sunt convins ca toti cetatenii vor intelege ca participarea la vot reprezinta calea cea buna. Aceasta zi va fi una importanta pentru urmatorii ani de zile ai natiunii noastre”, a spus Geoana. Oficialul a completat ca voteaza „cu gandul la stabilitate, unitate, la romanii care au dificultati, la familia mea si la familiile celor din tara”.

„Sa avem alegeri democratice si corecte pentru ca se uita o lume intreaga la noi. Miza este, dincolo de numele unui candidat, destinul acestei tari”, a precizat Geaona. Acesta a conchis ca este important ca viitorul presedinte sa se bucure de un sprijin popular. „Sarcina noastra este sa readucem economia pe drumul cel bun, sa relansam economia”, a spus Geoana.

 

COMENTARII

DISQUS: 0