Mircea Basescu: Traian a avut hepatita, nu prea consuma bauturi alcoolice

Mircea Basescu: Traian a avut hepatita, nu prea consuma bauturi alcoolice

Mircea Basescu sustine, in replica la acuzatiile copresedintilor USL - Crin Antonescu si Victor Ponta - ca seful statului "nu prea consuma bauturi alcoolice" pentru ca, in copilarie, ar fi avut hepatita.

Noul presedinte FRF este Leonard Doroftei
Momente tensionate la sarbatorirea a 140 de ani de liberalism: Ioan Oltean, deranjat ca vechii liberali nu au cantat „Verde inrourat”

"Nu imi pot da cu parerea referitor la declaratiile lui Ponta. Acesta este nivelul lui. Imi aduc aminte ca si despre Vacaroiu se spunea asa, si de fapt el nu bea pentru ca suferea cu ficatul. Eu il cunosc pe presedinte de 57 de ani. Nu l-am vazut baut niciodata. A avut hepatita cand era mic si a ramas cu anumite obiceiuri alimentare. Nu prea consuma bauturi alcoolice", a spus Mircea Basescu. Afirmatia lui Mircea Basescu vine ca reactie la atacul de duminica al liderului PSD Victor Ponta, care spunea, intr-o conferinta de presa, ca, in timpul consultarilor de la Palatul Cotroceni, Traian Basescu "cauta dupa sticla pe jos". "Sunt doua lucruri pe care vreau sa vi le spun aici, intr-o atmosfera atat de calda si la propriu si la figurat. In primul rand, imi face foarte mare placere sa vorbesc dupa Crin Antonescu. Cand am vorbit impreuna, marti, la Cotroceni ati vazut ca domnul Basescu cauta dupa sticla pe jos", spunea, atunci, Victor Ponta. De altfel, tot saptamana trecuta, si presedintele PNL, Crin Antonescu, l-a catalogat pe seful statului ca fiind "betiv". "Nu te poti duce ca un betiv la carciuma cand esti seful statului sa-ti dai parerea tu asupra istoriei nationale si asupra simbolurilor nationale", a spus Antonescu.

COMENTARII

DISQUS: 0