Mihaela Buzarnescu, primele declaratii dupa accidentarea groaznica de la Montreal

Mihaela Buzarnescu (30 de ani, 20 WTA) a oferit, tarziu in noapte, o prima reactie dupa accidentarea teribila pe care a suferit-o in timpul meciului c

Valoarea colierului primit de Maria Basescu de la Bercea Mondialu’, in atentia specialistilor de la Cotroceni
Marian Sarbu: UNPR-PDL nu stau confortabil alaturi, au diferente doctrinare

Mihaela Buzarnescu (30 de ani, 20 WTA) a oferit, tarziu in noapte, o prima reactie dupa accidentarea teribila pe care a suferit-o in timpul meciului cu Elina Svitolina, din turul al doilea de la Rogers Cup.

Miki si-a sucit glezna in momentul in care a alergat dupa un vole al ucrainencei, s-a prabusit pe teren si a inceput sa urle de durere, apoi a stat minute bune in grija medicilor si a parasit arena in scaunul cu rotile, oferind imagini cutremuratoare pentru lumea tenisului. La cateva ore distanta de la unul dintre cele mai grele momente ale unei cariere in care a suferit enorm, Buzarnescu a avut un mesaj pentru fanii care s-au interesat de starea ei de sanatate: „Multumesc tuturor celor care s-au gandit la mine. Maine (n. red – joi) voi afla mai multe”, a spus a doua cea mai buna jucatoare a Romaniei, pentru Libertatea, conform Mediafax.

Dusa la spital pentru a afla primele impresii despre accidentare, Mihaela ar putea primi si vesti bune. Potrivit primelor informatii venite din Canada, nu ar fi vorba despre o fractura a gleznei, asa cum se temeau multi, dar exista suspiciuni ca ligamentele ar fi fost afectate.

COMENTARII

DISQUS: 0