Martor INCOMOD intr-un proces legal de mafia taietorilor de lemn, OMORAT cu toporul. Mainile si picioarele i-au fost retezate

Martor INCOMOD intr-un proces legal de mafia taietorilor de lemn, OMORAT cu toporul. Mainile si picioarele i-au fost retezate

Un barbat in varsta de 39 de ani a fost ucis aseara in conditii demne de filmele de groaza. Dupa ce a fost luat la bataie de mai multi indivizi, acestia i-au retezat, cu toporul, mainile si picioarele victimei. Potrivit anchetatorilor, victima era un martor incomod in mai multe procese vizand mafia taietorilor de lemne care actioneaza ilegal in Caras Severin.

Cum a ajuns Guvernul sa mentina cota unica
Traian Basescu:Voi trimite la Parlament pentru reexaminare celebrele legi votate din greseala

Crima s-a petrecut aproape de miezul noptii de sambata spre duminica  pe o strada din satul Ticvaniu Mic din judetul Caras Severin.

Duminica au fost identificati si retinuti cei doi suspecti.

Unul dintre cei retinuti este suspectul principal, cel care a folosit toporul. Taietor ilegal de lemne, acesta fusese reclamat de catre victima. Cu mainile si pciioarele retezate, plin de plagi, barbatul atacat a decedat la Spitalul Judetean Resita. In urma sa au ramas doi copii orfani.

In acest caz a fost deschis un dosar penal pentru lovituri cauzatoare de moarte.

COMENTARII

DISQUS: