Mandatul de arestare al senatorului Voicu a fost prelungit

Inalta Curte de Casatie si Justitie a admis, vineri, cererea DNA de prelungire a mandatului de arestare a senatorului Catalin Voicu,

Paleologu: Exista un cacanar in BPN al PDL care raspandeste idiotenii
Femeia din Bucuresti care a stat pe bloc 36 de ore a murit, dupa ce s-a aruncat in gol

cercetat pentru trafic de influenta, cu inca 30 de zile, insa decizia nu este definitiva. Actualul mandat de arestare a senatorului Voicu expira in 28 aprilie.

Avocatul senatorului Voicu, Ioan Cazacu, a declarat, la iesirea din sala de judecata, ca, din punctul sau de vedere atat el, cat si judecatorii care se ocupa de dosar ar trebui sa aiba certificat ORNISS. Cazacu s-a declarat nemultumit si de faptul ca nu a avut acces la dosar, ci doar la propunerea de prelungire a arestarii, iar timpul de studiere a fost insuficient. Procesul privind cererea procurorilor anticoruptie de prelungirea a mandatului de arestare emis pe numele senatorului Catalin Voicu a inceput in jurul orei 13.00, sedinta de vineri de la instanta suprema fiind in Camera de Consiliu.

Decizia de vineri a instantei nu va fi definitiva, ea putand fi atacata cu recurs. Tot vineri, la Directia Nationala Anticoruptie au fost audiati mai multi martori din dosar, si anume angajati ai firmelor lui Costel Casuneanu. Catalin Voicu este in arest din 30 martie, cand Sectia Penala a Inaltei Curti de Casatie si Justitie a emis un mandat de arestare pentru 30 de zile pe numele sau.

 

COMENTARII

DISQUS: