Laura Codruta Kovesi, ATACATA de la cel mai inalt nivel: Nici protestatarii nu au scapat

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca a amanat cu doua zile deciziile in privinta lui Augustin Lazar si Laura Codruta Kovesi dupa ce procurorul sef DNA si procurorul general au fost supusi unei evaluari. Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu ,o desfiinteaza pe Kovesi si spune ca inca asteapta o demisie a acesteia.

Sorin Ovidiu Vintu a fost eliberat
O delegatia romana a ajuns in Israel, intr-o vizita de lucru

"Asteptam un gest normal intr-o tara normala. As fi asteptat dupa decizia CCR sa vedem o demisie a procurorului sef si a sefei DNA. Ministrul Justitiei cred si presupun ca a luat decizia de a evalua acesti doi sefi pentru a trece in revista activitatea procuraturii. Aceasta misiune a Ministrului Justitiei e normala. Trebuia facuta si de predecesorii sai.", a tunat Tariceanu la Romania TV, la emisiunea Andreei Cretulescu.

Pe retelele de socializare s-a anuntat ca daca Laura Codruta Kovesi ar fi revocata din functie vor exista proteste masive de strada asemanatoare cu cele din februarie de dupa OUG 13. Tariceanu a reactionat imediat. " Eu nu am pomenit in nicio tara din lume sa fie manifestatii pro institutii represive ale statului. Nu vreau sa comentez asa ceva. Cetatenii au dreptul sa isi manifeste simpatiile si optiunile, dar e un rezultat al alegerilor si un parlament si un guvern reprezentativ.", a mai spus Tariceanu.

COMENTARII

DISQUS: 0