Laura-Codruta Kovesi a dat in judecata Antena 3. Ea cere daune morale de 250.000 de euro

Laura-Codruta Kovesi a dat in judecata Antena 3. Ea cere daune morale de 250.000 de euro

Procurorul sef al DNA, Laura -Codruta Kovesi a explicat pentru „Evenimentul zilei” de ce cere daune morale de 250.000 de euro postului Antena 3 si jurnalistilor si analistilor: Mugur Ciuvica, presedintele Grupului de Investigatii Politice, Mihai Gadea, directorul postului Antena 3, analistul politic Radu Tudor, jurnalistii Razvan Savaliuc si Bianca Nae.

Sorin Rosca Stanescu a ajuns la Penitenciarul Rahova
Consilierul prezidential Eckstein-Kovacs Peter a demisionat

„Orice persoana care face afirmatii minicionase sau defaimatoare sa-si asume responsabilitatea pentru ce afirma si sa suporte cosecintele legale ale acestor fapte ilicite. Suma pe care o cer este de fapt o sanctiune pe care o va suporta personal orice persoana care face afirmatii mincinoase sau denigratoare la adresa. Daca voi castiga, voi folosi banii in scopuri umanitare si caritabile,” a declarat Laura- Codruta Kovesi.

Cererea de chemare in judecata: "Afirmatiile sunt total mincinoase"

„Asadar, afirmatii de genul: doamna Kovesi trebuie sa raspunda daca s-a ocupat de protectia personala a domnului Traian Basescu si a familiei sale. (Mihai Gadea); Dar Kovesi ar trebui ea sa se aresteze, ori singura, ori sa o ajute poate nevolnicii, aia de la Parchetul General, pentru faptul ca a musamalizat acum dosarul asta timp de cateva zile bune (…) asta a facut Kovesi. Kovesi a incercat sa matraseasca dosarul asta, sa-l inchida, sa-l ingroape” (Ciuvica Mugur); Ce motive de intalnire, pentru intalniri din astea conspirative, exista pentru procurorul sef al DNA sa se intalneasca cu un judecator de la Inalta Curte? In parcare …(Bianca Nae) ….Niciun motiv. Asta-i intalnire de mafioti. Nu poti sa te intalnesti, procuror general sef cu judecator de la Inalta Curte in parcare. Asta e intalnire intre golani, intre mafioti, eventual intre niste securisti care schimba niste informatii, dar in niciun caz intalnire intre reprezentantii cei mai inalti ai justitiei independente din Romania (Mugur Ciuvica), fiind total mincinoase sunt de natura sa genereze prejudiciu ce justifica raspunderea patrimoniala,” se arata in cererea de chemare in judecataa  procurorului-sef DNA.

COMENTARII

DISQUS: 0