Kelemen: Eduard Hellvig este foarte bine pregatit, SRI va fi pe maini bune. Nu avem obiectii la vot

Kelemen: Eduard Hellvig este foarte bine pregatit, SRI va fi pe maini bune. Nu avem obiectii la vot

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, considera ca Eduard Hellvig, propus de presedintele Romaniei pentru postul de sef al SRI, este "un om echilibrat, de bun simt, foarte bine pregatit", iar SRI va fi "pe maini bune", astfel ca Uniunea nu ar avea obiectii sa-l voteze in Parlament.

Examinarea psihologica a demnitarilor,avizata negativ de Comisia pentru drepturilor omului din Senat
Doi pensionari s-au SINUCIS cand au aflat ca trebuie sa returneze 41.000 lei din pensie

"Il cunoastem pe Eduard Helvig, fost coleg deputat, europarlamentar, de foarte mult timp, si il stim ca un om echilibrat, de bun simt, foarte bine pregatit. Vom discuta, luni, in grupurile parlamentare ale UDMR aceasta propunere dar, din punctul nostru de vedere, nu va exista nicio problema si sper ca va reusi sa tina un echilibru si in interiorul SRI si in tot ce inseamna pentru Romania, pentru aceasta zona. SRI va fi pe maini bune cand va depune juramantul si va fi investit domnul Helvig. Nu avem obiectii, nu vad niciun motiv sa nu il votam si sa nu ii acordam increderea", a declarat Kelemen Hunor pentru Mediafax.

Europarlamentarul PNL Eduard Hellvig a fost nominalizat, joi, de catre presedintele Klaus Iohannis pentru functia de director al Serviciului Roman de Informatii.

El a spus ca in cursul zilei a avut intalniri cu liderii partidelor politice, carora le-a adus la cunostinta intentia sa de nominalizare a lui Eduard Hellvig pentru functia de director al SRI, precizand ca a vorbit si cu presedintii Camerei Deputatilor si Senatului.

COMENTARII

DISQUS: 0