Ioan Rus a depus juramantul de investitura in functia de ministru al Transporturilor

Ioan Rus a depus juramantul de investitura in functia de ministru al Transporturilor

Ioan Rus a depus miercuri seara, la Palatul Cotroceni, juramantul de investitura in functia de ministru al Transporturilor, in fata presedintelui Traian Basescu.

Sef de la Evidenta Populatiei, mort dupa ce a aflat de ancheta din institutie
Gheorghe Funar, denunt penal impotriva gazelor de sist

Seful statului i-a transmis noului ministru ca "merge intr-un minister cu probleme". "Acolo ar trebui sa fiti atent in mod deosebit la premisele de contractare a autostrazii Comarnic-Brasov. Din informatiile mele, deja s-au produs acte de coruptie", a spus Basescu.

Declaratia presedintelui Basescu:

Dle ministru, in primul rand felicitari pentru revenirea in Guvern
As vrea sa va atentionez insa ca mergeti intr-un minister cu probleme. Acolo ar trebui sa fiti atent in mod deosebit la premisele de contractare a autostrazii Comarnic-Brasov. Din informatiile mele, deja s-au produs acte de coruptie
De asemenea, s-au contractat studii de fezabilitate de circa 50 de milioane de euro care nu vor mai fi valabile cea mai mare parte din ele in doi ani, dar s-au gasit niste firme carora sa li se faca cadouri
Am rugamintea sa verificati cu atentie lucrurile acestea inainte de a va asuma derularea mandatului
Sigur, cu Loteria nu sunteti dvs si nici cu banii de la Rompetrol, dar poate va uitati la colegii din Guvern
Va multumesc mult si va doresc succes

Premierul Victor Ponta a afirmat, dupa declaratiile sefului statului, ca presedintele Traian Basescu nu stie ca autostrazile "nu stau in Ministerul Transporturilor", adaugand ca acesta este "mai batran", relateaza Agerpres.

"Nu stau in Ministerul Transporturilor autostrazile. El (Basescu – n.r.) nu stie. Este mai batran", a spus Ponta, in timp ce pleca de la ceremonia de investitura in functia de ministru al Transporturilor a lui Ioan Rus.

COMENTARII

DISQUS: