Igas: USL se va destrama in preajma alegerilor din 2012

Traian Igas, ministrul Administratiei si Internelor, preconizeaza ca Uniunea Social Liberala se va destrama in preajma alegerilor din 2012. "In momentul de fata, PDL este constituit intr-o echipa destul de consistenta, iar forta o da echipa.

Bugetarii continua sa spuna ca majorarea salariala nu este de 15%, Boc ii contrazice
Ialomiteanu: 20% din angajatii de la Finante ar putea fi dati afara anul acesta

Nu avem un lider pe care l-am avut in perioada in care conducea acest partid presedintele Traian Basescu, dar, daca vom sti sa strangem foarte bine randurile, am convingerea ca putem sa abordam cu incredere si urmatoarele alegeri. Asta si pe fondul faptului ca nici PSD, nici PNL nu au dovedit pana in acest moment ca au alternative benefice pentru Romania. Mai mult, cred ca nu peste mult timp va incepe o adevarata batalie in interiorul USL, atunci cand va veni vorba despre norminalizarea candidatilor pentru alegerile locale din 2012", spune Igas.

Igas crede ca USL se va destrama in preajma alegerilor din 2012: "Electoratul Romaniei, in ultimii zece ani, s-a schimbat. A trecut spre dreapta. Cred ca PDL va putea capta electoratul de dreapta pentru ca, in ciuda greselilor facute, este singurul partid autentic de aceasta orientare. Pe acest fond, cred ca USL se va destrama in preajma alegerilor locale din 2012".

COMENTARII

DISQUS: 0