Gigi Becali, refuzat inca o data de justitie

Gigi Becali, refuzat inca o data de justitie

Gigi Becali le-a vorbit magistratilor si a incercat sa-i convinga sa i se acorde un regim deschis de detentie.

Gigi Becali a fost ACHITAT in dosarul schimburilor de terenuri cu MAPN
Salariile in plata ale bugetarilor nu vor fi afectate

"A fost o greseala sa plec de la Parlamentul European. Nu mai eram azi aici. Eu vreau sa-mi fac pedeapsa in conditiile legii. De ce sa nu pot merge la munca? Cea mai mare durere a mea este cind vin la instanta. Cind intru in duba, ma uit pe geam si vad oamenii liberi. Eu, in duba. Cind eu as fi in regim deschis, ies din penitenciar, ma duc la munca, ma intorc la ora 7", si-a inceput Becali pledoaria, conform realitatea.net

Apoi a continuat:

"Stapinul scoate calul din noroi. Zi si noapte citesc Codul Penal. Cind am intrat in sala, s-a umplut sala. Persoana de integrare sociala mi-a spus ca a avut o caldura la inima cind a dat mina cu mine. Cinci persoane trebuia sa decida regimul. Am zis sa vad cine voteaza cu mine. Apoi m-am dus la medicul sef si ala mi-a zis ca sint de regim deschis. Sefa psihologilor de acolo a inceput sa plinga. Mai aveam nevoie de un vot. S-a supus la vot. Si cind ma gindeam ca mizam pe trei voturi, toti au votat regim semideschis, impotriva mea".

Patronul Stelei a explicat motivele pentru care considera ca ar trebui sa i se acorde un regim deschis de detentie:

"Cind am vazut ca nu au oameni case, am mers si am facut case. Nu mai spun, zeci de proteze pentru oameni care veneau la palat. Nu ma laud cu astea, dar vreau sa va conving pe dumneavoastra. Dumnezeu mi-a dat mie sa le fac. Eu ce iau primesc de la Dumnezeu, ca dar. La fel si pedeapsa. Nu am primit-o de la Inalta Curte. Acest regim il vreau mai mult pentru familia mea, nu pentru mine. Am o virsta, fetele mari. Eu nu am ajuns sa stau dupa gratii si sa vina fetele la mine sau nevasta mea. Eu decit sa-mi vad familia suparata, mai bine mor. O singura data am vorbit cu fata mea. Plingea. Decit sa-mi vad fata plingind, mai bine nu vorbesc cu ea. O viata sa stau dupa gratii si ele nu o sa vina la mine sa ma vada!".

COMENTARII

DISQUS: