Gabriela Firea, despre Catalin Ivan: Codas in Parlamentul European, dar fruntas la atacarea propriilor colegi

Gabriela Firea, despre Catalin Ivan: Codas in Parlamentul European, dar fruntas la atacarea propriilor colegi

Purtatorul de cuvant al PSD, Gabriela Firea, considera ca, de cand si-a anuntat intentia de a candida la functia de presedinte al partidului, Catalin Ivan isi neglijeaza "sistematic" obligatiile de membru al Parlamentului European, "sfidandu-si" astfel atat colegii, cat si pe cetatenii care i-au acordat votul si increderea.

Basescu: Dupa o eventuala cadere a Guvernului nu voi face decat sa spun: „Ce rau imi pare!”
Bashar al-Assad felicita Rusia pentru restabilirea unei „lumi multipolare”

Dupa ce a fost inlocuit de la conducerea organizatiei sectorului 1 Bucuresti a PSD pentru activitate necorespunzatoare, sau mai bine zis lipsa de activitate, dl Catalin Ivan tine cu tot dinadinsul sa demonstreze ca includerea sa pe lista de candidati social-democrati pentru alegerile europarlamentare a fost tot o eroare regretabila", a declarat Firea, potrivit unui comunicat transmis luni Agerpres.

Gabriela Firea, care citeaza platforma de monitorizare VoteWatch, sustine ca "Ivan se situeaza pe un jenant loc 743 din 751 in ceea ce priveste prezenta la lucrarile Parlamentului European, avand zero rapoarte, intrebari parlamentare, rezolutii sau declaratii scrise".

Ea adauga ca, in cele peste sapte luni ale actualului mandat, Ivan a amendat "doar 4 rapoarte si a depus un singur discurs in varianta scrisa, un bilant total nesatisfacator, mai ales daca il comparam cu activitatea domniei sale din precedentul mandat".

"Daca pentru activitatile pentru care a fost votat si este platit nu-si gaseste timp si resurse, dl Ivan este in schimb foarte activ in a critica actuala conducere a partidului, folosind ca principale arme atacul la persoana si colportarea acuzatiilor calomniatoare lansate de adversarii politici ai PSD. In mod cert, dl Catalin Ivan a fost cointeresat sa faca jocurile politice ale altora, pentru ca e foarte greu de crezut ca-si poate imagina ca va ajunge presedintele unui partid la a carui tentativa de destructurare pune umarul, dovedind o totala lipsa de caracter si colegialitate", se mai arata in comunicatul PSD.

COMENTARII

DISQUS: