Fostul consilier judetean Mihail Coman a fost retinut in dosarul in care e cercetat Sebastian Ghita si cumnatul lui Victor Ponta

Fostul consilier judetean Mihail Coman a fost retinut in dosarul in care e cercetat Sebastian Ghita si cumnatul lui Victor Ponta

Fostul consilier judetean Mihail Coman, in prezent angajat al SC Hidro Prahova, a fost retinut marti seara de procurorii DNA Ploiesti dupa mai multe ore de audieri, informeaza Agerpres.

Sporul salarial de 33% acordat cadrelor didactice de instantele judecatoresti va fi esalonat
Ponta cere Comisiei Europene sa trimita experti la Bucuresti

Coman a fost audiat de procurorii anticoruptie timp de peste opt ore la sediul DNA Ploiesti in dosarul in care mai sunt cercetati cumnatul premierului Victor Ponta, Iulian Hertanu, presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, dar si deputatii Sebastian Ghita si Vlad Cosma.

Mihail Coman este consilier in cadrul SC Hidro Prahova, societate a Consiliului Judetean Prahova, care are in derulare un proiect pe fonduri europene privind extinderea retelelor de apa si canalizare in zeci de localitati din judetul Prahova.

In dosar se efectueaza cercetari cu privire la infractiuni din sfera coruptiei, dar si deturnare de fonduri europene.

Sebastian Ghita, Mircea si Vlad Cosma, toti audiati timp de mai multe ore marti la sediul DNA Ploiesti, au fost pusi sub control judiciar, procurorii dispunand inceperea urmarii penale a acestora.

COMENTARII

DISQUS: