Eugen Teodorovici, propunerea lui Ponta la Ministerul de Finante. Marius Nica, propus la Ministerul Fondurilor Europene

Eugen Teodorovici, propunerea lui Ponta la Ministerul de Finante. Marius Nica, propus la Ministerul Fondurilor Europene

Noua propunere la ministerul de finante a premierului Victor Ponta este actualul ministru al Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici. In locul acestuia la Ministerul Fondurilor Europene va fi numit Marius Nica, actualmente secretar de stat la Ministerul Muncii.

Guvernul si-a asumat cu scandal raspunderea pe Legea Educatiei
Faraonul Tutankhamon a fost rodul unui incest si a murit de malarie

Ponta a anuntat ca l-a informat pe presedintele Klaus Iohannis in legatura cu aceste propuneri, iar ceremonia de investirea va avea loc luni, de la ora 10:00.

”Am discutat cu domnul presedinte Iohannis putin mai devreme, l-am propus la ministerul de Finante pe colegul meu, pe domnul Teodorovici, pentru ca a fost in Guvern, a lucrat la Finante si poate sa isi faca treaba foarte bine. Si in locul domniei sale, la Fonduri Europene, pe domnul Marius Nica. A fost pana azi secretar general in ministerul Muncii. Domnia sa va fi ministrul Fondurilor Europene”, a anuntat Victor Ponta.

Dupa anuntul premierului, jurnalistii l-au intrebat pe Eugen Teodorovici "ce colectioneaza", cu referire la situatia fostului ministru de Finante Darius Valcov, acuzat de DNA ca si-a insusit ilegal mai multe tablouri. Acesta a raspuns ca tot ce are de declarat se regaseste in declaratia de avere.

Informatia privind propunerea lui Eugen Teodorovici la conducerea ministerului de Finante a fost confirmata si de Administratia Prezidentiala, printr-un comunicat de presa.

”Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, si prim-ministrul Victor Ponta au convenit in cursul unei intrevederi la Palatul Cotroceni asupra desemnarii noului ministru de Finante in persoana domnului Eugen Teodorovici, ministrul Fondurilor Europene. La conducerea ministerului Fondurilor Europene va fi numit, in locul domnului Teodorovici, domnul Marius Nica. Luni, 30 martie a.c., la ora 10.00, cei doi ministri vor depune juramantul la Palatul Cotroceni”, se arata in comunicatul citat.

COMENTARII

DISQUS: