Elena Udrea explica de ce incuie usa PDL la sedinte

Elena Udrea explica de ce incuie usa PDL la sedinte

Presedinta PDL Bucuresti, Elena Udrea, spune ca presei nu i s-a permis accesul, duminica, in sala de la Parlament in care Emil Boc si-a prezentat motiunea, pentru ca in partid s-au acumulat "tensiuni" care trebuie rezolvate fara spectatori.

SURSE: Aurescu, posibil inlocuitor pentru Baconschi
Toader: Trebuie de vazut in ce masura aplicarea protocolului cu SRI a permis ingerinte in drepturi si libertati fundamentale

Liderii democrat-liberali care-l sustin pe Emil Boc pentru un nou mandat la presedintia formatiunii s-au intalnit duminica la Parlament cu membrii organizatiei Bucuresti pentru a incerca sa-i convinga sa dea votul premierului. Intalnirea a avut loc cu usile inchise, lucru obisnuit pentru PDL, dar intalnit si la alte partide in momente sensibile pentru ele. Solicitat insa sa explice de ce reprezentantii mass-media nu au avut acces la intalnirea in care si-a prezentat motiunea, premierul Emil Boc a raspuns: "Nicaieri unde am fost in tara dezbaterea interna nu s-a facut in prezenta presei. Este o dezbatere de partid, interna. Este firesc ca orice dezbatere interna sa fie in prezenta membrilor de partid". Mai pe sleau a vorbit insa ministrul Dezvoltarii si sefa organizatiei din Capitala a PDL, Elena Udrea care a subliniat ca sunt anumite lucruri care trebuie spuse in cadru restrans, de partid, mai ales dupa ce PDL a crescut si a trecut printr-o fuziune in urma careia "s-au acumulat niste tensiuni". "Este bine sa ni le spunem noi intre noi, nu sa va folosim pe dvs, presa, pentru dezbaterile din partid", a adaugat Udrea. Dincolo de usile inchise, jurnalistii au putut auzi si inregistra discursurile liderilor, insa dupa ce declaratiile au fost preluate in media, sunetul a fost redus in sala in care s-a desfasurat sedinta PDL Bucuresti, arata NewsIn. In alta ordine de idei, Emil Boc a fost intrebat daca lideri ai PDL sustinatori ai candidaturii lui Vasile Blaga pentru sefia partidului vor primi anumite functii in conducerea partidului, in cazul in care premierul va fi reales presedinte al PDL. Presedintele formatiunii de guvernare a spus ca locul in echipa de conducere a partidului se obtine prin vot in cadrul congresului, iar in interiorul PDL "nu se fac decizii in spatele usilor inchise".

 

COMENTARII

DISQUS: 0