Dragnea: PSD va face publica o lista cu motivele plecarii parlamentarilor din partid

Social-democratii vor publica motivele plecarii fiecarui parlamentar din partid, a anuntat, marti, secretarul general al formatiunii,

Crestinii au intrat, de ieri, in Saptamana Mare sau cea a Patimilor
Patriarhul Daniel si-a lasat toata averea unei nepoate MISTERIOASE. Tanara face declaratii SOCANTE

Liviu Dragnea. Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marti, ca social-democratii vor da publicitatii o lista cu motivele plecarii fiecarui parlamentar din partid, fiind vorba de dosare, afaceri, bani, sau de mentinerea unor rude in functii publice. „In ceea ce priveste plecarile din PSD, eu sper sa rezolvam intr-un timp oarecum rezonabil o lista cu motivele pentru care au plecat acesti colegi: dosare, afaceri, bani efectiv. Noi nu putem (sa dam aceste lucruri, n.r.).

Daca a venit o doamna din Moldova, parlamentar, care avea nevoie de niste bani ca sa isi scoata casa de sub sechestru si a primit 30.000 de euro… Noi nu i-am dat. Daca unul voia sa o tina pe mama lui directoare la Finantele Publice intr-un judet oarecare, n-am putut sa i-o tinem”, a spus Dragnea. Intrebat daca are dovezi care sa sprijine acuzatiile sale, secretarul general al PSD a spus ca formatiunea va da publicitatii cat de curand o centralizare cu beneficiile obtinute de cei care au plecat si ca aceste informatii au fost obtinute fara mari eforturi. „Eu ce am spus e ca sper ca intr-un timp absolut rezonabil sa venim cu o lista – daca nu cu toti, cu majoritatea – in care sa aratam pe o coloana ca acesti oameni au plecat si pe alta coloana ce s-a petrecut , printr-o mare coincidenta.

Asta incercam sa facem si sa stiti ca nu este foarte greu pentru ca informatiile circula”, a explicat Dragnea. Presedintele CJ Teleorman a spus ca dupa parlamentarii plecati nu plange nimeni din PSD. „Nu e in regula, nu suntem foarte fericiti, dar nu ne plangeti de mila. Vreau sa va dau un exemplu de la Teleorman, organizatia mea (…) Nu plange nimeni de acolo si nu se zguduie organizatia ca a plecat Serban Mihailescu. Nu e un exemplu atipic. Am fost la Iasi. Sa stiti ca organizatia nu este distrusa pentru ca au plecat de acolo un parlamentar sau doi”, a incheiat Dragnea.

 

COMENTARII

DISQUS: