Dragnea, despre votul PSD in cazul Sova: Nu putem sta cu pistolul la tampla fiecarui parlamentar

Dragnea, despre votul PSD in cazul Sova: Nu putem sta cu pistolul la tampla fiecarui parlamentar

Liviu Dragnea a declarat, duminica, la Antena 3, ca in ceea ce priveste PSD s-a adoptat o rezolutie privind votul pe solicitarile justitiei si ca „nu pot sta cu pistolul la tampla fiecarui parlamentar”, iar fiecare va vota cum crede. Declaratiile presedintelui executiv al PSD vin in contextul votului pe care senatorii urmeaza sa il dea in plen privind cererea DNA de arestare preventiva in cazul lui Liviu Dragnea.

Soferii romani, amendati cu un MILION de euro in trei zile. Peste 1.000 de permise au fost retinute
Federatiile sindicale cer Camerei Deputatilor urmarirea penala a ministrului Daniel Funeriu

Dragnea a afirmat ca PSD a adoptat rezolutia prin care interzice ocuparea functiilor politice sau demnitatilor publice numite de catre membrii de partid aflati in diferite stadii de cercetare penala sau care sunt condamnati pentru cazuri de coruptie si a precizat ca formatiunea ”nu se opune solicitarilor venite de la Parchete”.

”In schimb, nu putem sta cu pistolul a tampla, la fiecare parlamentar. Fiecare va vota cum crede, nu pot sa dau eu un pronostic, acum”, a spus Dragnea la Antena 3.

El a tinut sa mentioneze ca in comisia juridica din Senat s-a dat aviz favorabil pentru arestarea lui Dan Sova, votul fiind unul strans ( sase voturi in favoarea cererii de arestare si cinci voturi impotriva, nr).

”Vom vedea, saptamana asta. Este un moment dificil, este un moment delicat pentru PSD ca si pentru PSD”. a mai afirmat Dragnea.

El a continuat: ”Ce pot sa mai spun in plus, imi pare rau si pentru Dan Sova si pentru Darius Valcov”.

Comisia juridica a Senatului a votat favorabil, miercuri, cu sase voturi pentru si cinci voturi impotriva, cererea DNA privind retinerea si arestarea senatorului Dan Sova.

Potrivit Regulamentului Senatului, in cazul senatorului Dan Sova, termenul in care plenul trebuie sa dea votul final este de cinci zile de la primirea raportului de la comisia juridica.

COMENTARII

DISQUS: