Dragnea, condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare

Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare plus interzicerea unor drepturi pentru instigare la abuz in serviciu, in

Medicii de familie spun ca isi inchid cabinetele de la 1 aprilie
In asteptarea americanilor, localnicii din Deveselu fac cursuri de engleza si antreprenoriat

Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare plus interzicerea unor drepturi pentru instigare la abuz in serviciu, in dosarul angajarilor fictive. Deciziile nu sunt definitive si pot fi contestate la completul de 5 judecatori.

Seful PSD a fost achitat pentru acuzatiile de fals intelectual. Procurorii il acuza ca pe vremea cand era presedintele Consiliului Judetean Teleorman a aranjat sa fie angajate la Protectia Sociala doua membre PSD, care nu au trecut niciodata pe la acel serviciu. Liviu Dragnea s-a declarat mereu nevinovat, dar anchetatorii au cerut magistratilor sa il pedepseasca dur, cu sapte ani si jumatate de inchisoare. Paguba adusa statului este putin peste 100.000 de lei, iar un parlamentar social-democrat a scris un proiect de lege in care abuzul in serviciu, acuzatia care i se aduce lui Dragnea, sa fie considerata infractiune doar de la 200.000 de lei in sus.

COMENTARII

DISQUS: