DNA: Mircea si Vlad Cosma, urmariti penal pentru sprijinirea unui grup infractional organizat

DNA: Mircea si Vlad Cosma, urmariti penal pentru sprijinirea unui grup infractional organizat

Procurorii DNA au dispus punerea in miscare a actiunii penale si masura controlului judiciar pentru 60 de zile pentru seful CJ Prahova Mircea Cosma si deputatul Vlad Cosma.

Boc: Romania mentine anul 2015 drept tinta pentru aderarea la euro
Cutremur de 3,9 grade pe scara Richter, in Vrancea

Mircea Cosma, presedintele Consiliului Judetean Prahova si presedinte al Organizatiei Judetene Prahova a unui partid, iar ulterior vicepresedinte al acelui partid, este acuzat de sprijinirea unui grup infractional organizat si folosirea influentei sau autoritatii in scopul obtinerii, pentru sine sau pentru altii, de bani, bunuri sau foloase necuvenite, iar Vlad Cosma, fiul lui Mircea Cosma, acuzat de sprijinirea unui grup infractional organizat, se arata in comunicatul DNA.

Acestora li se atrage atentia ca daca vor incalca masurile controlului judiciar masura va fi inlocuita cu arestul la domicilui sau masura arestarii preventive.

Procurorii DNA au facut 14 perchezitii, in Bucuresti si Ploiesti, la sediile mai multor societati comerciale, intre care si cea a surorii si cumnatului lui Victor Ponta, Iulian Hertanu, precum si la locuinta acestora, intr-un dosar privind infractiuni de fraudare a fondurilor UE. Iulian Hertanu, deputatul Sebastian Ghita, presedintele CJ Prahova Mircea Cosma si deputatul PSD Vlad Cosma au fost adusi la DNA Ploiesti pentru audieri.

COMENTARII

DISQUS: