Discutii ale ministrului de interne Carmen Dan cu autoritatile canadiene

Ministrul de interne, Carmen Dan, spune ca, in urma discutiilor cu autoritatile canadiane, nu au fost identificate probleme majore in plan infractiona

Tensiuni in Coalitie: Regionalizarea nu se face, nu exista consens, spune Kelemen
PENSIILE si SALARIILE ar putea creste. Boc, mandatat sa negocieze cu FMI

Ministrul de interne, Carmen Dan, spune ca, in urma discutiilor cu autoritatile canadiane, nu au fost identificate probleme majore in plan infractional.

Carmen Dan da totodata asigurari ca ambele parti sustin demersul ca cetatenii romanii sa aiba acces, in continuare, fara vize pe teritoriul Canadei: „Am convenit sa analizam si sa incheiem si un parteneriat de colaborare in care sa identificam mai multe instrumente prin care sa ne asiguram ca acest proces este unul constructiv si care nu ridica riscuri. Nu as spune ca in planul infractionalitatii avem motive sa ne ingrijoram. Partenerii canadieni nu ne-au sesizat astfel de aspecte, suntem intr-o continua colaborare si comunicare cu partenerii canadieni, in asa fel incat sa nu ajugem in punctul in care sa avem motive de ingrijorare.”

Ministrul de Interne a participat astazi la Forumul Salzbourg, un parteneriat dintre statele din centrul si sud-estul Europei pentru cooperare si securitate.

COMENTARII

DISQUS: 0